Bucătărie - BRW - Junona line 180 cm (alb lucios + gri wolfram + alb) *vânzare stoc

Produsul nu este disponibil/ vânzarea s-a terminat

Disponibilitate: nu este disponibil
Înălțime:
57,5-85,2 cm
Lățime:
120-180 cm
Adâncime:
30,5-47 cm
Descriere:
Vitrină îngustă și înaltă, care va fi un accesoriu de lux în camere de zi, sufragerii sau în birouri. Stilul arhaic al vitrinei este subliniat de elemente decorative - margini rotunjite, sculpturi, mânere decorative și picioare largi. Versiunea pe dreapta.
Cadru:
Pal
Folia finish
Margini prelucrate cu laminat
Cadru:
Pal
Blat de lucru:
pal laminat
Margine artificială
Margini prelucrate cu laminat pe versiunea color a blatului de lucru.
Informații suplimentare:
Balamale - Hettich
Roți de ghidare
Mâner din plastic Schwinn
Finisaj:
Cadru- Alb
Ușa superioară a dulapului - Alb lucios
Ușa inferioară a dulapului - gri wolfram, cu plintă decorativă alb lucios
Blat de lucru - Incanto
Lățime parte superioară:
180 cm
Lățime parte inferioară:
120 cm
Observație:
Electrocasnicele, chiuvete și accesoriile NU sunt incluse în preț.
Curățenie:
Curățați mobilierul cu o cârpă moale sau cu prosoape de hârtie. Nu utilizați substanțe chimice sau materiale cu o structură aspră.
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro