Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Canapea trei locuri Agira (gri + albastru inchis) (D)

Pe stoc Livrăm până luni 30.5.
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Alova 04 + Alova 10
Extensibilă. Canapea extensibilă Aga, potrivită pentru cei care preferă produse atractive și de calitate. Dimensiunile de 215x80x75cm ofera suficient spațiu pentru odihnă, astfel este potrivit... Toată descrierea »
3 239 lei Economisiți 1 040 lei (32%) 2 199 lei cu TVA Resigilat la 1 899 lei
Orientare canapea:
Dreapta
Dreapta
3 239 lei 2 199 lei
-
+
Pe stoc Livrăm până luni 30.5.
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Extensibilă.
Codul produsului:
1025437
Versiunea din imagine:
Alova 04 + Alova 10
Înălțime:
77 cm
Lățime:
218 cm
Adâncime:
80 cm
Greutate:
78 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Canapea extensibilă Aga, potrivită pentru cei care preferă produse atractive și de calitate. Dimensiunile de 215x80x75cm ofera suficient spațiu pentru odihnă, astfel este potrivită pentru cei care preferă să relaxeze timp îndelungat. Umplutura canapelei este din spumă T25 care oferă flexibilitate și suport suficient pentru corp. Perna spațioasă este un accesoriu care înfrumusețează designul canapelei.

Suprafața de dormit:

180 x 150 cm
înălțimea șezutului:
44 cm
Adâncime șezut:
77 cm
Înălțime produs:
77 cm
Adâncime produs:
80 cm
Lățime produs:
218 cm
Produse din aceeași categorie
339 lei
Pe stoc > 5 buc
3 759 lei
Pe stoc > 5 buc
-17%
629 lei 519 lei
Pe stoc
Aprecierile produsului:
100%
1x
A apreciat 1 clientul
Clienții au scris 1 părere
Valeriu, Iasi rating 04.02.2022
Foarte multumit, salteaua este tare. F bun.
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro