Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Corp inferior de bucătărie Igo New DZ 80

Pe stoc Livrăm până vineri 27.5.
Versiunea din imagine: Wenge + Rigolletto dark + Rigolletto light
Corp inferior de bucătărie cu două uși și locul de instalare a chiuvetei. Acest dulap se livrează fără blat de lucru și fără chiuvetă. Le puteți alege și comanda din ofertele maga... Toată descrierea »
379 lei cu TVA
Versiunea color:
Wenge + Rigolletto dark + Rigolletto light
Wenge + Rigolletto dark + Rigolletto light
379 lei
-
+
Pe stoc Livrăm până vineri 27.5.
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
751711
Versiunea din imagine:
Wenge + Rigolletto dark + Rigolletto light
Înălțime:
85 cm
Lățime:
80 cm
Adâncime:
45/60 cm
Greutate:
20.2 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Corp inferior de bucătărie cu două uși și locul de instalare a chiuvetei. Acest dulap se livrează fără blat de lucru și fără chiuvetă. Le puteți alege și comanda din ofertele magazinului nostru de internet. Imaginea este ilustrativă.
Colecția Jura:
Mobilierul din gama de modele Jura oferă o paletă largă de dulapuri de bucătărie cu care vă veți putea amenaja ușor bucătăria conform ideilor dvs.
Vine în trei versiuni de culori. Corpul este întotdeauna în culoarea de lemn wenge, în timp ce culoarea ușilor se schimbă. La primul tip, predomină culoarea lemnului Rigolletto dark, completată de Rigolletto light. Al doilea tip are inversată această combinație. Iar la tipul trei, predomină culoarea de lemn wenge în combinație cu alb, completată cu corpul de culoarea de lemn wenge. Materialul folosit pentru fabricare este PAL de lemn laminat cu structură internă mai groasă.
Dulapurile din partea inferioară sunt livrate inclusiv cu un blat de lucru și cărei înălțime este de 28 mm. Cu blatul de lucru, adâncimea lor este de 60 cm, iar fără blatul de lucru este de 45 cm.
Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (1.33 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Aprecierile produsului:
88%
1x
1x
Au apreciat 2 clienții
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro