Corp superior de bucătărie, deasupra digestorului Modena MD7 G60/O *vânzare stoc

Pe stoc ultima bucată! Livrare până în 10 zile lucrătoare
% Reducere
Dulap de bucătărie superior cu uși deschise în sus(pistoane). Dulapul se poziționează deasupra modelului de hotă ales de dvs. Lățimea este de 60 cm.... Toată descrierea »
229 lei Economisiți 20 lei (9%) 209 lei cu TVA
Versiunea color:
Alegeți vă rog finisajul
229 lei 209 lei
buc
Pe stoc ultima bucată! Livrare până în 10 zile lucrătoare
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
1006989
Înălțime:
36 cm
Lățime:
60 cm
Adâncime:
30 cm
Greutate:
8.5 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Dulap de bucătărie superior cu uși deschise în sus(pistoane). Dulapul se poziționează deasupra modelului de hotă ales de dvs. Lățimea este de 60 cm.
Observație
În prețul dulapurilor este inclus prețul corpului cu polițe, ușilor din față (fronturi), sticla (vitrinei) și toate mânerele. În preț nu este inclus prețul blatului de lucru - în poză apare blatul de lucru indicat deasupra dulapului. Blatul de lucru pentru dulapul de bucătărie din partea inferioară recomandăm să fie cumpărat în funcție de lățimea dulapului. Dimensiunea corectă a blatului de lucru care aparține lățimii dulapului din partea inferioară, poate fi găsită pe această pagină în secția ”recomandăm să cumpărați”.
Bucătărie Modena
Bucătăria modernă și elegantă care va aduce bucurie prin mulțimea de dulapuri. Ușile au margini cu ABS de 2 mm. Vi se oferă o mare varietate de ansambluri de bucătărie, adaptate exact așteptărilor dvs. Corpul în culoarea rijeka deschis și ușile (fronturile) în 7 combinații de culori. Depinde de dvs. dacă veți alege combinația ușilor lucioase (fronturilor) sau cea a ușilor mate. Există posibilitatea comandării mai multor accesorii cum ar fi perete cortină sau plinta laterală - panou (înălțimea plintei 14 cm), plintă de etanșare sau blat de lucru în versiunea travertin cu grosimea de 3,8 cm în dimensiuni exacte pentru lățimea dulapului din partea inferioară. Blatul de lucru pentru dulapurile din partea inferioară poate fi achiziționat pentru fiecare dulap în parte sau dintr-o singură bucată pe întregul ansamblu de dulapuri din partea inferioară, așezate unul lângă celălalt. Ușile dulapurilor au mânere din aluminiu, dulapurile din partea superioară au pistoane cu gaz, iar balamalele sunt reglabile în trei dimensiuni.
Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.64 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 500 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 500 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro