Dulap cu rafturi MaLoreee REG3D2S

Promoție
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2020.
Pe stoc Livrarea este de obicei până în 2 săptămâni
Promoție
Versiunea din imagine: Stejar Canyon Monument + Gri Wolfram
Colecție de mobilier care va capta cu siguranța atenția dvs. Partea din stânga conține 5 rafturi (inclusiv partea deschisă). Partea dreaptă conține 4 rafturi și 2 sertare. Sertare... Toată descrierea »
1 091 lei cu TVA
1 091 lei
buc
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2020.
Pe stoc Livrarea este de obicei până în 2 săptămâni
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
798394
Versiunea din imagine:
Stejar Canyon Monument + Gri Wolfram
Înălțime:
205,5 cm
Lățime:
80 cm
Adâncime:
40 cm
Greutate:
66.6 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Colecție de mobilier care va capta cu siguranța atenția dvs. Partea din stânga conține 5 rafturi (inclusiv partea deschisă). Partea dreaptă conține 4 rafturi și 2 sertare. Sertarele sunt pe șine cu role.
Sistem Malcolm:
Colecția MALCOLM scoate în evidență designul, care se potrivește perfect cu tendințele noi pentru aranjarea camerei de copii sau studenți. Acest sistem care este format din cinci elemente practice de mobilier se potrivește atât în interioarele mari, înguste, cât și în cele mici. Culoarea lemnului de stejar canyon monument creează un contrast interesant cu culoarea modernă a acestui sezon - griul wolfram. Pe fundalul interesant ies frumos în evidență mânerele metalice și practice de culoarea aurului vechi. Acesta nu este totul, deoarece acest sistem are încă un lucru interesant - o imprimare modernă a literelor pe uși, care câștigă simpatia celor mici și subliniază triumful adolescentului.
Aprecierile produsului:
100%
2x
Au apreciat 2 clienții
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Nu mai ratați nimic
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 2 000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 2 000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro