Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Dulap de haine AnAlizaa SZF2D1S

Promo până la 17.7. Livrare gratuită
-10%
Pe stoc Livrăm până marți 12.7.
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Promo până la 17.7.
Versiunea din imagine: Stejar Monument
Dulapul de haine cu un design modern unic de culoare naturală va transforma interiorul dvs. într-unul foarte plăcut. Veți aprecia de asemenea și funcționalitatea acestuia, și anum... Toată descrierea »
3 109 lei Economisiți 310 lei (10%) 2 799 lei cu TVA
3 109 lei 2 799 lei
-
+
Pe stoc Livrăm până marți 12.7.
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
784204
Versiunea din imagine:
Stejar Monument
Înălțime:
205,5 cm
Lățime:
108 cm
Adâncime:
61,5 cm
Greutate:
99.12 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Dulapul de haine cu un design modern unic de culoare naturală va transforma interiorul dvs. într-unul foarte plăcut. Veți aprecia de asemenea și funcționalitatea acestuia, și anume, în partea stângă bara pentru umerașe iar în partea dreaptă rafturi. În partea inferioară se găsește un sertar practic. Ușa dulapului și sertarele nu au mânere. Se distinge astfel stilul minimalist și curat al acestui dulap.
Seria de modele Anticca:
Aranjarea de interior camerei de zi, a dormitorului sau camerei de lucru nu trebuie să fie ceva complicat. Segmentele seriei de modele Anticca au versiuni de culori plăcute și elemente de design moderne. Ușile și sertarele sunt despărțite prin linii expresive, nu au mânere și exprimă un stil minimalist. Aveți nevoie de o vitrină pentru accesorii și ornamente, dulap pentru haine, masă TV sub televizor? Toate acestea și încă multe altele se găsesc în seria de modele Anticca. Versiunea color a seriei de modele Anticca este stejarul monument și se potrivește în orice interior.
Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.87 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.

Finisaj de suprafață front:

margine PVC + folie

Compoziție internă front:

placă celulară

Finisaj de suprafață cadru:

folie de suprafață + margine PVC

Compoziție internă cadru:

pal

Compoziție internă mânere:

metal

Dulap cu oglindă:

Nu

Nr. bară umerașe:

1

Nr. bară umerașe partea stângă:

1

Plasare bară umerașe:

Longitudinal

Nr. rafturi:

3

Nr. rafturi pe partea dreaptă:

3

Produse din aceeași categorie
-10%
2 069 lei 1 859 lei
Pe stoc 3 buc
-10%
1 929 lei 1 739 lei
Pe stoc
-10%
4 149 lei 3 729 lei
Pe stoc
-10%
2 329 lei 2 099 lei
Pe stoc
-10%
199 lei 179 lei
Pe stoc > 5 buc
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro