Dulap tip Bar Kraz KK6P (sosna andersen) *vânzare stoc

Până de Crăciun % Reducere Livrare gratuită
În depozit extern Livrare până în 10 zile lucrătoare
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
% Reducere
Versiunea din imagine: Sosna andersen
Comoda Kora elegantă, din lemn masiv cu uși pline, trei sertare și o parte rabatabilă. Stilul rustic al comodei este descris de picioarele și plintele sculptate decorativ. Sertare... Toată descrierea »
1 609 lei Economisiți 60 lei (4%) 1 549 lei cu TVA
1 609 lei 1 549 lei
-
+
În depozit extern Livrare până în 10 zile lucrătoare
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
1027323
Versiunea din imagine:
Sosna andersen
Înălțime:
117 cm
Lățime:
158 cm
Adâncime:
46 cm
Greutate:
79 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Comoda Kora elegantă, din lemn masiv cu uși pline, trei sertare și o parte rabatabilă. Stilul rustic al comodei este descris de picioarele și plintele sculptate decorativ. Sertarele și ușile au mânere din metal. Va ieși în evidență în camerele de zi, sufragerii și camerele de lucru. Comoda este într-o versiune color a pinului andersen.
Material:
PAL laminat + MDF laminat
Mobilier colecția Kora:
Dacă vreți să vă mobilați gospodăria într-un stil rustic și vă place aspectul mai tradițional al mobilei, atunci gama de modele Kora va fi pentru dvs. alegerea perfectă. Mobila Kora iese în evidență prin aspectul ei masiv, versiunea elegantă și închisă la culoare Samoa king, plinte decorative, mânere din metal și mai ales cu o gamă largă de dulapuri, dulăpioare, mese și alte elemente din care vă puteți alege pe acelea care sunt potrivite pentru dvs.
Poate Vă interesează
339 lei 339 lei
În depozit extern
3 208 lei 3 208 lei
Până la 5-8 săptămâni
-26%
1 849 lei 1 369 lei
Până la 2-3 săptămâni
129 lei
În depozit extern > 5 buc
3 974 lei
Până la 12-15 săptămâni
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro