Fotoliu puf Kizzy XXL (puf suport picioare GRATUIT) (TD 52) *vânzare stoc

Promo până la 1.4.
-38%
Pe stoc ultima bucată! Livrare până în 10 zile lucrătoare
Promo până la 1.4.
Datorită dimensiunilor și formei sale, fotoliul gonflabil oferă o mulțime de beneficii. De acum înainte, statul la televizor, sau cititul unei cărți, capătă noi dimensiuni. Relaxa... Toată descrierea »
799 lei Economisiți 300 lei (38%) 499 lei cu TVA
799 lei 499 lei
Pe stoc ultima bucată! Livrare până în 10 zile lucrătoare
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
1006604
Înălțime:
120 cm
Lățime:
90 cm
Adâncime:
90 cm
Greutate:
6 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Datorită dimensiunilor și formei sale, fotoliul gonflabil oferă o mulțime de beneficii. De acum înainte, statul la televizor, sau cititul unei cărți, capătă noi dimensiuni. Relaxarea în acest fotoliu va fi și mai confortabilă. Este potrivit atât pentru tinerii activi cât și pentru vârstnici cu dureri de spate și reumatism. Milioane de bile care sunt sigilate în interiorul lui, vă vor permite să vă modelați poziția de ședere astfel încât coloana vertebrală să fie complet susținută, de asemenea are proprietatea de a oferi căldură plăcută. Cu forma potrivită este ideal pentru exerciții. Veți primi suplimentar și un taburet practic sub picioare, unde vă puteți sprijini cu ușurință picioarele obosite și să vă relaxați la maxim.
Dimensiune taburet:
47 x 22 cm
Volum
390 litri
Greutate maximă:
până la 120 kg în timpul șederii
Observație
Mai jos se găsește un catalog pentru descărcare de unde vă puteți alege din următoarele versiuni de culori. Unele au taxe suplimentare de aceea întrebați operatorii de prețul actual prin serviciul de corespondență prin email, chat sau telefon.
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 500 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 500 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro