Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Masă de cafea Porsche LAW/115

Promo până la 17.7.
-10%
Promo până la 17.7.
Versiunea din imagine: Zadă sibiu deschis + Pin larico
Unde să punem cartea preferată, revista sau cana cu o cafea bună? Această măsuță de cafea va fi un ajutor extraordinar în camera dvs. de zi. Are și un raft practic de depozitare. ... Toată descrierea »
589 lei Economisiți 60 lei (10%) 529 lei cu TVA
589 lei 529 lei
-
+
Pe stoc Livrăm până joi 14.7.
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
784209
Versiunea din imagine:
Zadă sibiu deschis + Pin larico
Înălțime:
50 cm
Lățime:
115 cm
Adâncime:
60 cm
Greutate:
22.4 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Unde să punem cartea preferată, revista sau cana cu o cafea bună? Această măsuță de cafea va fi un ajutor extraordinar în camera dvs. de zi. Are și un raft practic de depozitare. Combină laolaltă elemente de stil franțuzesc cu modern, ceea ce va face sufrageria dvs. mai impresionantă.
Seria de modele Porto:
Aduceți în locuințele dvs. puțin din stilul francez. Mobilierul din seria de modele Porto este proaspăt, are elemente fin decorative, un design simplu și o versiune color plăcută. Îmbină modernitatea cu elemente arhaice. Segmentele acestei serii de modele vor fi plăcute mai ales de cei care iubesc mobiliere de stil vechi. Mobilierul se potrivește în orice spațiu din locuința dvs. - camerele de zi, dormitoare, vestibule, sufrageriile chiar și camerele de studenți. Versiunea color a acestei serii de modele este fie molid sibiu în combinație cu pin larico sau stejar natural burlington.
Material:
PAL, finisaj superior - folie
Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.14 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Produse din aceeași categorie
-10%
729 lei 659 lei
Până la 2-5 săptămâni
-10%
1 549 lei 1 389 lei
Până la 2-5 săptămâni
-10%
1 029 lei 929 lei
Pe stoc
-10%
1 029 lei 929 lei
Pe stoc 2 buc
-11%
569 lei 509 lei
Pe stoc 3 buc
Aprecierile produsului:
82%
1x
1x
1x
Au apreciat 3 clienții
Clienții au scris 3 păreri
Magdalena, Turda rating 30.01.2017
masă frumoasă la pret convenabil
Nu știu despre nimic
Mihaela, Reghin 27.11.2016
sunt mulțumită
Mariana, Câmpulung Moldovenesc 13.05.2016
Masă de calitate frumoasă la preț convenabil
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro