Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Masă de sufragerie - Artium - Benwick - 4723 TR3 (pentru 4 persoane) *vânzare stoc

Produsul nu este disponibil/ vânzarea s-a terminat

Disponibilitate: nu este disponibil
Înălțime:
75 cm
Lățime:
60-120 cm
Adâncime:
90 cm
Descriere:
Masă extensibilă pentru sufragerie în versiunea lemnului de cireș, care împreună cu stilul și combinația de culori se potrivește în bucătăriile clasice. Blatul superior are formă dreptunghiulară și pe ea este așezată partea extensibilă de aceeași dimensiune cu blatul superior.
Mese de sufragerie:
Masa de sufragerie nu este un accesoriu al bucătăriei sau sufrageriei. În ziua de azi, sufrageriile se află la îmbinarea bucătăriei și camerei de zi și în acest spațiu domină în mod clar masa de sufragerie. Spectrul de forme și meselor de sufragerie este simplu, în general se fabrică în forme dreptunghiulare, pătrate, ovale și rotunde. Mesele rotunde și ovale au nevoie de mai mult spațiu, nu se pot așeza lângă perete. Spectrul de nuanțe, stiluri, materiale și alte combinații este imens. Mesele extensibile sunt practice pentru 6 persoane se recomandă o lățime minimă și mesei de 140 cm, dimensiunea ideală este în jur de 170-180 cm. De asemenea împreună cu masa este potrivită și achiziționarea scaunelor, astfel ca fiecare membru al locuinței să își găsească locul preferat în jurul acelei mese. Placa mesei de sufragerie ar trebui să fie 25-35 de cm deasupra șezutului scaunului și de asemenea, ar fi ideal să fie 75 cm deasupra pământului. Placa inferioară și mesei nu ar trebui să fie incomodă pentru nimeni, adică trebuie să fie la o înălțime acceptabilă pentru toți membrii familiei, chiar și pentru copilul în perioada de creștere în scaunul pentru copii.
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro