Masă TV/ comodă Salford S8 (Prun + grafit)

Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2020.
Până la 2-6 săptămâni
Versiunea din imagine: Prun + Grafit
Masă TV de un design modern, care iese în evidență mai ales prin lățimea ei. Astfel, pe masă va fi loc suficient atât pentru televizorul dvs. cât pentru unele decoraţii și accesor... Toată descrierea »
609 lei Economisiți 180 lei (30%) 429 lei cu TVA
Alte variante:
Masă TV/ comodă Salford S8 (Prun + grafit)
Masă TV/ comodă Salford S8 (Prun + Crem)
609 lei 429 lei
buc
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2020.
Până la 2-6 săptămâni
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
606015
Versiunea din imagine:
Prun + Grafit
Înălțime:
39 cm
Lățime:
200 cm
Adâncime:
45 cm
Greutate:
37 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Masă TV de un design modern, care iese în evidență mai ales prin lățimea ei. Astfel, pe masă va fi loc suficient atât pentru televizorul dvs. cât pentru unele decoraţii și accesorii. Pe părțile laterale a mesei sunt plasate dulapurile. În mijloc se află rafturi deschise, în care puteți plasa dispozitivele audio / video. Datorită versiunii color interesante veţi înfrumuseța cu siguranță camera de zi a dvs.
Colecția Salford:
Colecția Salford combină designul tradițional cu caracteristici moderne. Segmentele combină designul lemnului natural cu fronturi de culoare grafit. Seria de model cuprinde rafturi practice și de decor, vitrine elegante, rafturi, masă TV - cu loc pentru echipamente audio/ video, destul de largă pentru televizorul și decorațiile dvs. Dacă sunteți în căutarea unui mobilier elegant, gama de model Salford este alegerea potrivită.
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Nu mai ratați nimic
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 2 000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 2 000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro