Mobilier camera de zi Rutha (Stejar lefkas)

-31%
Versiunea din imagine: Stejar Lefkas
Perete viu care nu ocupă mult spațiu în cameră și de aceea se potrivește mai ales în apartamentele mai mici. Este format din patru elemente. Masa TV are în partea stângă un dulap ... Toată descrierea »
2 159 lei Economisiți 680 lei (31%) 1 479 lei cu TVA
Iluminat:
Fără iluminat
Fără iluminat
Alte variante:
Mobilier camera de zi Rutha (Stejar sonoma)
Mobilier camera de zi Rutha (Alb)
Mobilier camera de zi Rutha (Stejar lefkas)
Mobilier camera de zi Rudby (alb + beton)
Mobilier camera de zi Rudby (stejar lefkas + grafit)
2 159 lei 1 479 lei
buc
Până la 2-5 săptămâni
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
610019
Versiunea din imagine:
Stejar Lefkas
Înălțime:
190 cm
Lățime:
270 cm
Adâncime:
40,25 cm
Greutate:
99 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Perete viu care nu ocupă mult spațiu în cameră și de aceea se potrivește mai ales în apartamentele mai mici. Este format din patru elemente. Masa TV are în partea stângă un dulap cu uși glisante, iar în partea dreaptă se află un spațiu deschis cu polițe pentru depozitarea tehnologiei audio/video. Vitrina înaltă este împărțită în două părți. În spatele ușilor pline se află trei polițe din lemn. Partea dreaptă este deschisă și conține patru polițe din sticlă. Lângă acestea vă puteți comanda iluminarea LED . Vitrina mai joasă ascunde în spatele ușii o poliță din lemn, iar în partea stângă deschisă se găsesc două polițe din sticlă. Și lângă acestea vă puteți comanda iluminarea LED . Setul pentru camera de zi este completat doar de o poliță simplă pentru perete. Dacă spațiul de depozitare nu vă este suficient, avem în ofertă încă o comodă spațioasă, pe care o puteți comanda.
Vitrină mare (î. l. a.):
190x75x33,85 cm
Vitrină mică (î. l. a.)
75x117x33,85 cm
Comodă TV (î. l. a.):
31,5x120x40,25 cm
Raft (î. l. a.):
16x140x17,6 cm
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Nu mai ratați nimic
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 2 000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 2 000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro