Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Pantofar Porsche- SFB3B

Promo până la 17.7.
-10%
Fabricație și livrare până la 2-5 săptămâni
Promo până la 17.7.
Versiunea din imagine: Zadă sibiu deschis + Pin larico
Pantofarul cu un design modern proaspăt și colorat va aduce un stil franțuzesc holului dvs de intrare. Pantofarul este alcătuit din trei uși rabatabile . Placa superioară este de ... Toată descrierea »
729 lei Economisiți 70 lei (10%) 659 lei cu TVA
729 lei 659 lei
-
+
Fabricație și livrare până la 2-5 săptămâni
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
784340
Versiunea din imagine:
Zadă sibiu deschis + Pin larico
Înălțime:
126 cm
Lățime:
75 cm
Adâncime:
18,5 cm
Greutate:
22.4 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Pantofarul cu un design modern proaspăt și colorat va aduce un stil franțuzesc holului dvs de intrare. Pantofarul este alcătuit din trei uși rabatabile . Placa superioară este de culoarea închisă de lemn de pin, iar marginile și fața au culoarea plăcută a molidului de sibiu. La alegere este desemne o versiune de culoarea stejarului natural burlington. Ușa rabatabilă are mânere mici rotunjite.
Seria de modele Porto:
Aduceți în locuințele dvs. puțin din stilul francez. Mobilierul din seria de modele Porto este proaspăt, are elemente fin decorative, un design simplu și o versiune color plăcută. Îmbină modernitatea cu elemente arhaice. Segmentele acestei serii de modele vor fi plăcute mai ales de cei care iubesc mobiliere de stil vechi. Mobilierul se potrivește în orice spațiu din locuința dvs. - camerele de zi, dormitoare, vestibule, sufrageriile chiar și camerele de studenți. Versiunea color a acestei serii de modele este fie molid sibiu în combinație cu pin larico sau stejar natural burlington.
Material:
PAL, finisaj superior - folie
Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.46 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Produse din aceeași categorie
-10%
1 549 lei 1 389 lei
Până la 2-5 săptămâni
-10%
1 029 lei 929 lei
Pe stoc
-10%
1 029 lei 929 lei
Pe stoc 2 buc
-11%
569 lei 509 lei
Pe stoc 3 buc
-9%
339 lei 309 lei
Până la 2-5 săptămâni
Aprecierile produsului:
94%
9x
1x
Au apreciat 10 clienți
Clienții au scris 3 păreri
Nicula, Chiajna rating 11.12.2020
Sunt foarte
Dumbravita, Câmpulung 17.05.2016
pantofar super pentru un hol îngust
Hana, Brno rating 08.05.2020
Pantof foarte frumos, livrare rapida
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro