Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Pat de o persoană 90 cm Olney 81219

Livrare gratuită
Pe stoc Livrăm până joi 26.5.
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Fag
Cu loc de depozitare inclus. Patul de o persoană Oto, este potrivit camerelor de copii sau tineret. Datorită culorii neutre a lemnului de fag, se potrivește atât pentru fete cât și pentru băieți. Designul a f... Toată descrierea »
1 969 lei cu TVA Resigilat la 959 lei
1 969 lei
-
+
Pe stoc Livrăm până joi 26.5.
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Cu loc de depozitare inclus.
Codul produsului:
752244
Versiunea din imagine:
Fag
Înălțime:
66-100 cm
Lățime:
97 cm
Lungime:
205,6 cm
Dimensiunea patului:
90 x 200 cm
Saltea:
Dimensiunea saltelei potrivite: 90 x 200 cm
Somieră:
Dimensiunea somierei potrivite: 90 x 200 cm
Greutate:
114 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Patul de o persoană Oto, este potrivit camerelor de copii sau tineret. Datorită culorii neutre a lemnului de fag, se potrivește atât pentru fete cât și pentru băieți. Designul a fost conceput pentru a oferi spațiu necesar de depozitare în plus față de funcția patului. Sub pat sunt două sertare și o noptieră pliabilă. Suprafața patului este de 90x200 cm și este furnizat fără grilă și saltea. Aceste se pot comanda suplimentar din magazinul nostru on-line.
Material:
PAL laminat
Înâlțime la somieră:
51 cm

Suprafața de dormit:

90x200 cm
Aprecierile produsului:
92%
3x
2x
Au apreciat 5 clienți
Clienții au scris 3 păreri
Iulia, Novaci rating 14.10.2016
are totul la ce neam asteptat
Client rating 22.03.2015
patul are o suprafata mare de dormit
destul de înaltă dar totul din obișnuință
Helena, Milevsko rating 02.01.2021
Líbí se nám moc, je sice vysoká, ale to nám nevadí, protože oceňujeme úložné prostory pod postelí, které jsme potřebovali.
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro