Pat matrimonial 140 cm Lynatet Typ 91

Pe stoc > 5 buc Livrare până în 10 zile lucrătoare
Versiunea din imagine: Alb + Stejar sonoma Trufă
Pat matrimonial modenr cu lățimea de 140 cm, care este făcut cu o nuanță strălucitoare albă. Banda de design izbitoare în nuanța lemnului de stejar Sonoma este plasată pe parte... Toată descrierea »
1 609 lei cu TVA
Alte dimensiuni disponibile:
200 x 140 cm
200 x 160 cm
200 x 180 cm
1 609 lei
buc
Pe stoc > 5 buc Livrare până în 10 zile lucrătoare
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
752601
Versiunea din imagine:
Alb + Stejar sonoma Trufă
Înălțime:
86 cm
Lățime:
145,5 cm
Lungime:
206 cm
Dimensiunea patului:
140 x 200 cm
Saltea:
Dimensiunea saltelei potrivite: 140 x 200 cm
Somieră:
Dimensiunea somierei potrivite: 140 x 200 cm
Greutate:
85 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Pat matrimonial modenr cu lățimea de 140 cm, care este făcut cu o nuanță strălucitoare albă. Banda de design izbitoare în nuanța lemnului de stejar Sonoma este plasată pe partea din față a patului și în jurul perimetrului patului, la partea inferioară deasupra solului.
Colecția Lynatet:
Setul de elemente luxoase este potrivit pentru aranjarea camerelor de zi. Este fabricat din PAL de lemn laminat cu structură internă mai groasă, care este rezistentă la zgârieturi, umiditate și temperatură ridicată. Datorită acestor caracteristici, prelungește viața mobilierului dvs. Versiunea color este albul în combinație cu culoarea lemnului de stejar sonoma. Părțile din față sunt realizate din MDF de culoare albă cu un luciu HG foarte ridicat. Designul plăcut german cu accesorii maro elegante. Ușile dulapurilor individuale au marginile modern rotunjite. Există posibilitatea cumpărării iluminării LED în părțile din sticlă ale vitrinei.
Observație
Patul este livrat fără somieră și saltea. Acestea pot fi alese și cumpărate de asemenea din magazinul nostru online.
Produse din aceeași categorie
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 2 000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 2 000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro