Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Raft Irvine I19 (Frasin închis)

Versiunea din imagine: Frasin închis
Rafturi împărțite în mai multe părți. Aranjați cărțile, CD-urile muzicale preferate sau decorațiunile. Au un design frumos de culoare închisă.... Toată descrierea »
279 lei Economisiți 50 lei (18%) 229 lei cu TVA
279 lei 229 lei
-
+
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
606108
Versiunea din imagine:
Frasin închis
Înălțime:
43 cm
Lățime:
110 cm
Adâncime:
23 cm
Greutate:
14 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Rafturi împărțite în mai multe părți. Aranjați cărțile, CD-urile muzicale preferate sau decorațiunile. Au un design frumos de culoare închisă.
Colecția Irvine:
În segmentele gamei de modele a fost combinat designul simplu și modern, versiunea color deschisă și închisă și atenția asupra faptului ca segmentele să nu fie doar pentru umplerea spațiului, dar să aveți cât mai mult folos din ele. Datorită dimensiunilor segmentelor din gama de modele, amenajarea oricărei încăperi din apartamentul sau casa dvs. va fi o joacă. Versiunea color a segmentelor este arinul și arinul închis. Modelul natural de lemn va avea un efect plăcut și natural în locuința dvs.
Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.1 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Produse din aceeași categorie
-17%
629 lei 519 lei
Pe stoc
-16%
749 lei 629 lei
Pe stoc
-17%
1 039 lei 859 lei
Pe stoc
-19%
1 209 lei 979 lei
Pe stoc
Aprecierile produsului:
94%
7x
1x
Au apreciat 8 clienți
Clienții au scris 1 părere
Ágnes rating 08.02.2022
Sunt pe deplin mulțumit, produsul este exact ceea ce mă așteptam pe baza descrierii și a imaginii (chiar și a culorii, deși uneori este greu de perceput bine într-o fotografie). Asamblarea a fost simplă, doar elementul de ținere a raftului a provocat o oarecare confuzie (dar nu sunt un om cu experiență :), instrucțiunile de asamblare ar putea ilustra un pic mai bine acest lucru.
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro