Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Saltea cu arcuri Dione Plus 200x180 cm (T3/T4)

Livrare gratuită
-33%
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2023.
Însă pentru voi 3 produse din aceeași categorie livrarea până de Crăciun este încă posibilă. Le-ați văzut?
Afișează
Disponibilitate: Întrebați ne
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Această saltea este fabricată din arcuri de tip Bonell, al căror avantaj principal este flexibilitatea suprafeței, ceea ce face ca salteaua să fie potrivită pentru o gamă largă de... Toată descrierea »
1 969 lei Economisiți 640 lei (33%) 1 329 lei cu TVA
1 969 lei 1 329 lei
-
+
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2023.
Însă pentru voi 3 produse din aceeași categorie livrarea până de Crăciun este încă posibilă. Le-ați văzut?
Afișează
Disponibilitate: Întrebați ne
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
1039924
Înălțime:
21 cm
Lățime:
180 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
36 kg
Garanție
24 luni

Descriere:

Această saltea este fabricată din arcuri de tip Bonell, al căror avantaj principal este flexibilitatea suprafeței, ceea ce face ca salteaua să fie potrivită pentru o gamă largă de capacități. Husa matlasată, hipoalergenică, este fabricată din bumbac cu o greutate de 350-400 g / m2. Duritatea medie a saltelei este potrivită pentru utilizare universală. Toate materialele utilizate au fost selectate astfel încât să se reducă riscul de alergii.
Arcurile de tip Bonell sunt fabricate din sârmă de înaltă calitate cu dimensiunea de 2,2 mm. Dimensiunea arcului în partea din mijloc este mai mică ca dimensiunea din partea exterioară. Trăsătura caracteristică a arcului este flexibilitatea progresivă: o greutate mai mică a saltelei cauzează o rezistență mai mică a saltelei și cu cât este mai mare presiunea, cu atât este mai mare schimbarea forței. Arcurile sunt conectate în serie în așa fel încât salteaua este mult mai rezistentă la deformare decât salteaua cu spumă. Construcția asigură o rigiditate înaltă, durabilitate și un somn confortabil. Înălțimea miezului este de 11 cm și densitatea arcurilor de 112 buc. / m2.
Saltea hipoalergenică. Construcția saltelei și materialele utilizate în producție asigură absența completă a substanțelor alergenice, astfel este ideală pentru persoanele care suferă de alergii.
Conține fibră, care oferă aerisire suficientă și saltelei.
Salteaua are duritate medie universală
Poziție de somn recomandată:
Pe burtă/Pe spate/ Pe lateral/ Combniația

Capacitate maximă:

80 kg

Duritatea:
H3

Observație:

Culoarea spumei poate fi diferită decât prezentată în imagine. Acest lucru nu este motiv pentru reclamație..
Produse din aceeași categorie
-34%
1 729 lei 1 149 lei
La cerere
-31%
1 499 lei 1 039 lei
La cerere
-32%
1 099 lei 749 lei
La cerere
-30%
979 lei 689 lei
La cerere
-33%
689 lei 459 lei
Până la 2-3 săptămâni
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro