Saltea cu arcuri individuale Minna 200x80 cm (T3)

-29%
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2020.
Până la 2-5 săptămâni
Cele 7 zone se caracterizează prin faptul că, fiecare arc este aranjat în latex separat. Arcurile nu sunt interconectate, ceea ce face ca fiecare să lucreze separat, independent u... Toată descrierea »
859 lei Economisiți 250 lei (29%) 609 lei cu TVA
859 lei 609 lei
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2020.
Până la 2-5 săptămâni
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
603011
Înălțime:
18 cm
Lățime:
80 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
12 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Cele 7 zone se caracterizează prin faptul că, fiecare arc este aranjat în latex separat. Arcurile nu sunt interconectate, ceea ce face ca fiecare să lucreze separat, independent unul față de celălalt. Aceasta elimină îndoirea suprafeței mari a saltelei cu presiune pe suprafața mică. La dormirea pe salteaua din latex nu veți simți mișcarea și răsucirea celeilalte persoane. Salteaua din latex o putem eticheta ca fiind o saltea liniștită, deoarece arcurile sunt amplasate în latexuri separate și prin urmare, nu scot nici un sunet nedorit. Corpul uman îl putem împărți în șapte zone, în care fiecare necesită o altă forță de susținere în timpul întinderii. De aceea am creat o saltea care copiază perfect nevoile corpului. Pentru a asigura un confort ridicat în timpul somnului, arcurile sunt de diferite înălțimi și de duritate. Toate materialele folosite pentru fabricarea saltelei au fost alese în așa fel încât să maximizeze eliminarea riscului de alergie.

Salteaua are o parte de iarnă (lână de oaie) și o parte de vară (bumbac).

Caracteristica lânei de oaie este menținerea temperaturii constante a corpului, este perfect respirabilă, absoarbe 43% din umiditatea eliberată din corp în timpul somnului. Este un produs natural excelent cu proprietăți bune de izolare, creând un sentiment de căldură.

Datorită capacității mari de absorție a umezelii (sudoarei), bumbacul oferă o ventilație bună a saltelei și astfel mărește confortul somnului.
Saltea pe ambele părți - ambele părți ale saltelei se pot utiliza.
Conține fibre, care asigură o aerisire suficientă a saltelei.
Căptușeala se poate spăla la o temperatură de 40 °C. Densitatea căptușelii este între 350-400 g/m2. Densitatea ridicată și calitatea țesăturii utilizate pentru fabricarea căptușelii este foarte plăcută și fină dar cu toate acestea are o rezistență ridicată la utilizarea zilnică.
Saltea hipoalergenică. Construcția saltelei și materialele folosite la fabricare, asigură absența completă a substanțelor alergene. De aceea este potrivită pentru alergici.
Arcurile individuale datorită elasticității cu puncte asigură o adaptare mai bună a saltelei la forma corpului.
Sistemul cu 7 zone se evidențiază prin faptul că fiecare arc este așezat într-un sac separat. Arcurile nu sunt interconectate, astfel fiecare lucrează separat, independent unul de celălalt. Acest lucru elimină îndoirea zonei mari a saltelei cu presiunea pe suprafața mai mică.
Bumbacul este un material natural. În timpul somnului este capabil să absoarbe chiar și jumătate din transpirația corpului ceea ce asigură o ventilație adecvată. Partea de vară a saltelei are 100% bumbac natural.
Lâna de oaie absoarbe transpirația și menține o temperatură constantă a corpului. Partea saltelei din lână de oaie este recomandată pentru nopțile reci de iarnă.
Salteaua are duritate universală medie
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Nu mai ratați nimic
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 2 000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 2 000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro