Saltea cu spumă Diamant Lux 200x140 cm (T3)

Livrare gratuită
Fabricație și livrare până la 3-5 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Garanție 3 ani. Ortopedică. 7 zone anatomice. Duritate T3. Salteaua Dream Lux este realizată din 3 straturi de spumă cu densități diferite de 28, 30 și 50 kg / m3. În combinație cu husa care este la alegere, somnul pe această saltea va ... Toată descrierea »
1 729 lei cu TVA
1 729 lei
-
+
Fabricație și livrare până la 3-5 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Ortopedică.
7 zone anatomice.
Duritate T3.
Codul produsului:
1025743
Înălțime:
20 cm
Lățime:
140 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
16 kg
Garanție
36 luni
Descriere:
Salteaua Dream Lux este realizată din 3 straturi de spumă cu densități diferite de 28, 30 și 50 kg / m3. În combinație cu husa care este la alegere, somnul pe această saltea va fi relaxant și liniștitor datorită profilării în 7 zone și aerisirea bună.
Somieră recomandată:
Înălțime saltea 19 cm.
Spuma PUR - Excelează prin elasticitatea sa excelentă, stabilitatea dimensională și durata lungă de viață. Datorită acestui lucru este eca mai utilizată la fabricația saltelelor.
Spumă cu memorie Visco - Spuma cu memorie se adaptează perfect corpului și temperaturii corporală, stabilizează corpul în poziția optimă, ceea ce contribuie la un somn liniștit și sănătos.
Material:

Spumă Visco - 3 cm

Spumă PUR - 8 cm

Spumă PUR - 8 cm

profilare în 7 zone
Husa este detașabilă și lavabilă la 60 de grade.
Capacitate maximă 120 kg
Garanție 3 ani pentru miez.
Husă Aloe Vera:
Husă de lux care conține microcapsule cu un extract natural de Aloe Vera. Husa eliberează o aromă cu efecte antialergice și antiseptice. Aloe Vera conține enzime, minerale și aminoacizi care funcționează eficient pe pielea umană și ajută la regenerarea acesteia. Husa este detașabilă și lavabilă la 60 ° C.
Fabricație:
Salteaua se poate fabrica și pe dimensiuni atipice, în funcție de dorințele voastre. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați serviciul nostru clienți.
Observație:
Culoarea spumei din interiorul husei poate fi diferită decât cea din imagine. Acest lucru nu reprezintă motiv pentru reclamație.
Produse din aceeași categorie
979 lei
Până la 3-5 săptămâni
2 019 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 389 lei
Până la 3-5 săptămâni
2 019 lei
Până la 3-5 săptămâni
2 019 lei
Până la 3-5 săptămâni
Poate Vă interesează
-18%
279 lei 229 lei
Până la 2-3 săptămâni
-26%
689 lei 509 lei
În depozit extern
1 319 lei
Până la 3-4 săptămâni
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro