Saltea cu spumă Diamant Lux 200x180 cm (T3)

Livrare gratuită
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2022.
Însă pentru voi 4 produse din aceeași categorie livrarea până de Crăciun este încă posibilă. Le-ați văzut?
Afișează
Fabricație și livrare până la 3-5 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Garanție 3 ani. Ortopedică. 7 zone anatomice. Duritate T3. Descriere: Salteaua Dream Lux este realizata din 3 straturi de spuma cu densitati de 28, 30 si 50 kg/m3. Partea superioară este fabricată din spumă cu memorie VISCO, a cărei densit... Toată descrierea »
2 019 lei cu TVA
2 019 lei
-
+
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2022.
Însă pentru voi 4 produse din aceeași categorie livrarea până de Crăciun este încă posibilă. Le-ați văzut?
Afișează
Fabricație și livrare până la 3-5 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Ortopedică.
7 zone anatomice.
Duritate T3.
Codul produsului:
1025745
Înălțime:
20 cm
Lățime:
180 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
20 kg
Garanție
36 luni
Descriere:
Salteaua Dream Lux este realizata din 3 straturi de spuma cu densitati de 28, 30 si 50 kg/m3. Partea superioară este fabricată din spumă cu memorie VISCO, a cărei densitate este de 50 kg/m3. Partea mijlocie de susținere a saltelei este formată din spumă pur cu o densitate crescută de 30 kg/m3, datorită căreia această saltea este potrivită și pentru persoane cu greutate mai mare. Profilare specială în 7 zone - asigură o circulație excelentă a aerului și o ventilație a umidității absorbite. În combinație cu husa aleasă, somnul pe această saltea nu este atât confortabil precum și sănătos.
Somieră recomandată:
Înălțimea saltelei este de 19 cm.
Spuma PUR - Excelează prin elasticitatea sa excelentă, stabilitatea dimensională și durata lungă de viață. Din acest motiv este cea mai utilizată în producția de saltele.
Spuma cu memorie Visco - Sub presiunea și temperatura corpului, spuma cu memorie se adaptează perfect corpului și îl stabilizează în poziția optimă, ceea ce contribuie la un somn liniștit și sănătos.
Material:

Visco spumă - 6 cm

Spumă pur - 6 cm

Spumă pur - 13 cm

Profilare pe 7 zone
Husă detașabilă și lavabilă la 60 de grade
Greutate maximă suportată 120 kg
Garanție 3 ani pentru miez
Husă Aloe Vera:
Materialul husei conține microcapsule cu extract natural din Aloe Vera, cu proprietăți antialergice și antiseptice. Husa este detașabilă și lavabilă la 60 ° C.
Expediere:
Saltea pentru pat
Realizare:
Salteaua poate fi realizată și într-o dimensiune atipică în funcție de nevoile voastre. Pentru mai multe informații, contactați-ne telefonic.
Observație:
Culoarea spumei poate fi diferită precum cea din imagine. Acest lucru nu este motiv pentru reclamație.

Poziție de somn recomandată:

Pe burtă/Pe spate/ Pe lateral/ Combniația

Produse din aceeași categorie
979 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 389 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 729 lei
Până la 3-5 săptămâni
2 019 lei
Până la 3-5 săptămâni
2 019 lei
Până la 3-5 săptămâni
Poate Vă interesează
-26%
689 lei 509 lei
Până la 2-3 săptămâni
359 lei
Până la 2-3 săptămâni
1 599 lei
În depozit extern 3 buc
2 779 lei
În depozit extern > 5 buc
-18%
339 lei 279 lei
Până la 2-3 săptămâni
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro