Saltea cu spumă Emerald 200x140 cm (T3/T4)

Până de Crăciun Livrare gratuită
Fabricație și livrare până la 3-5 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Garanție 5 ani. Ortopedică. 7 zone anatomice. Antidecubit. Antibacterial, antispumant. Saltea de lux sandwich cu două fețe, din spumă HR de înaltă calitate COOLFLEX cu rigiditate diferită, vă permite să alegeți partea mai moale sau mai dură. Profilul 3D AIR asigură ... Toată descrierea »
2 309 lei cu TVA
2 309 lei
-
+
Fabricație și livrare până la 3-5 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Ortopedică.
7 zone anatomice.
Antidecubit.
Antibacterial, antispumant.
Codul produsului:
1025725
Înălțime:
20 cm
Lățime:
140 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
16 kg
Garanție
60 luni
Descriere:
Saltea de lux sandwich cu două fețe, din spumă HR de înaltă calitate COOLFLEX cu rigiditate diferită, vă permite să alegeți partea mai moale sau mai dură. Profilul 3D AIR asigură sprijinul ideal al coloanei vertebrale și confort în timpul somnului.
Somieră recomandată:
Înălțime saltea 20 cm.
Spumă HR
Profilare Air 3D
Zona confortabilă a umerilor
profilare în 7 zone
Husa este detașabilă și lavabilă la 60 de grade.
Capacitate maximă 120 kg
Garanție 5 ani pentru miez.
Aloe Vera Silver:
Husa este fabricată din materiale hipoalergenice de cea mai înaltă calitate, soluția ideală pentru persoanele alergice și persoanele cu pielea delicată. Husa este detașabilă și lavabilă la 60 ° C.
Fabricație:
Salteaua se poate fabrica și pe dimensiuni atipice, în funcție de dorințele voastre. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați serviciul nostru clienți.
Observație:
Culoarea spumei din interiorul husei poate fi diferită decât cea din imagine. Acest lucru nu reprezintă motiv pentru reclamație.
Produse din aceeași categorie
1 389 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 909 lei
Până la 3-5 săptămâni
2 779 lei
Până la 3-5 săptămâni
2 779 lei
Până la 3-5 săptămâni
Poate Vă interesează
-26%
689 lei 509 lei
Până la 2-3 săptămâni
-27%
3 129 lei 2 289 lei
Până la 2-3 săptămâni
-32%
4 109 lei 2 779 lei
Până la 2-4 săptămâni
-28%
459 lei 329 lei
Până la 2-3 săptămâni
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro