Saltea cu spumă Rebeca 200x200 cm (T4)

Până de Crăciun Livrare gratuită
Fabricație și livrare până la 3-5 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Duritate T4. Saltea din spumă Relax formată din trei materiale diferite. Partea superioară este formată din spumă de memorie VISCO profilată în 5 zone anatomice pentru relaxare musculară în ti... Toată descrierea »
2 839 lei cu TVA
Alte variante:
2 839 lei
-
+
Fabricație și livrare până la 3-5 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Duritate T4.
Codul produsului:
1025722
Înălțime:
19 cm
Lățime:
200 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
24 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Saltea din spumă Relax formată din trei materiale diferite. Partea superioară este formată din spumă de memorie VISCO profilată în 5 zone anatomice pentru relaxare musculară în timpul somnului. Partea de mijloc a saltelei este formată din un strat de nucă de cocos, care asigură o durabilitate lungă a saltelei. Partea inferioară a saltelei este realizată din spumă HR rece.
Somieră recomandată:
Capacitate maximă:
până la 130 kg
Înălțime miez:
18 cm
Husă
Aloe Vera Silver
Husă detașabilă
Da
Aloe Vera Silver:
Husa este realizată din materiale hipoalergenice, antibacteriene de cea mai înaltă calitate. Soluția ideală pentru persoanele alergice și persoanele cu pielea delicată. Husa este detașabilă și lavabilă la 60 ° C. Husa are un tratament antipiling.
Spumă PUR:
Excelează prin elasticitate, stabilitate și durabilitate lungă. Din acest motiv este cea mai folosită în fabricația saltelelor.
Spumă cu memorie Visco:
Spuma cu memorie se adaptează corpului uman foarte bine, datorită presiunii și temperaturii corpului și îl stabilizează în poziția optimă, ceea ce contribuie la un somn calm și sănătos.
Fabricație:
Salteaua se poate fabrica și pe dimensiuni atipice, în funcție de dorințele voastre. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați serviciul nostru clienți.
Observație:
Culoarea spumei din interiorul husei poate fi diferită decât cea din imagine. Acest lucru nu reprezintă motiv pentru reclamație.
Produse din aceeași categorie
1 389 lei
Până la 3-5 săptămâni
2 839 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 969 lei
Până la 3-5 săptămâni
2 839 lei
Până la 3-5 săptămâni
2 429 lei
Până la 3-5 săptămâni
Poate Vă interesează
1 619 lei
În depozit extern 4 buc
2 469 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 209 lei
În depozit extern > 5 buc
2 639 lei
Până la 3-5 săptămâni
3 999 lei
Până la 3-5 săptămâni
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro