Saltea cu spumă Taenit 200x100 cm (T3/T4)

Până de Crăciun
Fabricație și livrare până la 3-5 săptămâni
Garanție 3 ani. Ortopedică. 5 zone anatomice. Duritate T3/T4. Salteaua matrimonială Tamara este fabricată din 3 straturi de spume PUR de calitate cu densități de 25, 28 și 35 kg / m3. Datorită materialelor utilizate la fabricație ajută la un... Toată descrierea »
919 lei cu TVA
Alte variante:
919 lei
-
+
Fabricație și livrare până la 3-5 săptămâni
Comandă telefonică/ Întrebare:
Ortopedică.
5 zone anatomice.
Duritate T3/T4.
Codul produsului:
1025729
Înălțime:
19 cm
Lățime:
100 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
10 kg
Garanție
36 luni
Descriere:
Salteaua matrimonială Tamara este fabricată din 3 straturi de spume PUR de calitate cu densități de 25, 28 și 35 kg / m3. Datorită materialelor utilizate la fabricație ajută la un somn mai relaxat și liniștit deoarece copiază forma corpului. Atfel veți putea alege pentru dormit dintre partea mai moale sau mai dură.
Somieră recomandată:
Înălțime saltea 18 cm.
Spumă PUR
Material:

Spumă PUR - 5 cm

Spumă PUR - 8 cm

Spumă PUR - 5 cm

profilare în 5 zone
Husa este detașabilă și lavabilă la 60 de grade.
Capacitate maximă 120 kg
Garanție 3 ani pentru miez.
Aloe Vera Silver:
Husa este fabricată din materiale hipoalergenice de cea mai înaltă calitate, soluția ideală pentru persoanele alergice și persoanele cu pielea delicată. Husa este detașabilă și lavabilă la 60 ° C.
Fabricație:
Salteaua se poate fabrica și pe dimensiuni atipice, în funcție de dorințele voastre. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați serviciul nostru clienți.
Observație:
Culoarea spumei din interiorul husei poate fi diferită decât cea din imagine. Acest lucru nu reprezintă motiv pentru reclamație.
Produse din aceeași categorie
1 849 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 269 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 849 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 559 lei
Până la 3-5 săptămâni
Aprecierile produsului:
100%
1x
A apreciat 1 clientul
Clienții au scris 1 părere
Pavel, Bratislava rating 12.10.2021
Dva stupne tvrdosti, možnosť voľby, super.
Părerea clienților din alte țări (1)
Poate Vă interesează
1 489 lei
Până la 3-5 săptămâni
859 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 389 lei
Până la 3-5 săptămâni
2 639 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 209 lei
Până la 3-5 săptămâni
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro