Saltea cu spumă Veronika 200x100 cm (T3)

Până de Crăciun
Fabricație și livrare până la 3-5 săptămâni
Ortopedică. 5 zone anatomice. Duritate T3. Salteaua Verona cu două fețe are suprafețe de dormit realizate din spume PUR de înaltă calitate, cu o densitate totală de 32 kg / m3, între care se introduce o placă din spumă din... Toată descrierea »
809 lei cu TVA
Alte variante:
809 lei
-
+
Fabricație și livrare până la 3-5 săptămâni
Comandă telefonică/ Întrebare:
Ortopedică.
5 zone anatomice.
Duritate T3.
Codul produsului:
1025747
Înălțime:
16 cm
Lățime:
100 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
15 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Salteaua Verona cu două fețe are suprafețe de dormit realizate din spume PUR de înaltă calitate, cu o densitate totală de 32 kg / m3, între care se introduce o placă din spumă din spumă RE pentru a crește capacitatea maximă, a cărei densitate totală este de 80 kg / m3. Datorită profilării care ajută la distribuția corectă a greutății somnul va fi relaxant și confortabil.
Somieră recomandată:
Înălțime saltea 15 cm.
Spuma PUR - Excelează prin elasticitatea sa excelentă, stabilitatea dimensională și durata lungă de viață. Datorită acestui lucru este eca mai utilizată la fabricația saltelelor.
Spumă resigilată
Material:

Spumă PUR - 4 cm

resigilat - 7 cm

Spumă PUR - 4 cm

profilare în 5 zone
Husa este detașabilă și lavabilă la 40 de grade.
Capacitate maximă 110 kg
Garanție pentru miez 2 ani.
Husă Trimtex:
Husa este fabricată din 100% poliester. Țesătură de bază a husei este plăcută la atingere. Țesătura are un tratament special împotriva formării de bulgări, are o absorbție ridicată a umezelii cu evaporare rapidă. Hu sa este detașabilă și lavabilă la 40 ° C.
Fabricație:
Salteaua se poate fabrica și pe dimensiuni atipice, în funcție de dorințele voastre. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați serviciul nostru clienți.
Observație:
Culoarea spumei din interiorul husei poate fi diferită decât cea din imagine. Acest lucru nu reprezintă motiv pentru reclamație.
Produse din aceeași categorie
1 099 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 559 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 329 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 559 lei
Până la 3-5 săptămâni
Poate Vă interesează
1 209 lei
În depozit extern > 5 buc
2 469 lei
Până la 3-5 săptămâni
569 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 619 lei
În depozit extern 4 buc
769 lei
Până la 3-5 săptămâni
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro