Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Saltea din spumă Klio 200x70 cm (T3)

Promo până la 30.6.
Disponibilitate: Întrebați ne
Promo până la 30.6.
Sistemul de duritate cu 7 zone oferă suficientă forță de sprijin pentru cap, piept, parta lombară, coapse, gambe și picioare. Sistemul cu 7 zone menține coloana vertebrală în lini... Toată descrierea »
459 lei Economisiți 20 lei (4%) 439 lei cu TVA
459 lei 439 lei
-
+
Disponibilitate: Întrebați ne
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
1040031
Înălțime:
13 cm
Lățime:
70 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
5 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Sistemul de duritate cu 7 zone oferă suficientă forță de sprijin pentru cap, piept, parta lombară, coapse, gambe și picioare. Sistemul cu 7 zone menține coloana vertebrală în linie dreaptă și împiedică îndoirea acesteia. cele 7 zone se caracterizează prin faptul că fiecare arc este plasat într-o punguliță separată. Arcurile nu sunt interconectate, ceea ce face ca fiecare arc să funcționeze separat, independent de celălalt. Acest lucru elimină mișcarea unei zone mari a saltelei cu presiune pe o zonă mică.
Saltea cu două fețe - poate fi utilizată pe ambele părți.
Conține fibră care oferă aerisire suficientă a saltelei.
Saltea hipoalergenică. Cadrul saltelei precum și materialele utilizate la fabricație garantează absentarea alergenilor, astfel este ideal pentru persoanele alergice.
Arcurile individuale datorită elasticității oferite garantează adaptarea necesară formei corpului.
cele 7 zone se caracterizează prin faptul că fiecare arc este plasat într-o punguliță separată. Arcurile nu sunt interconectate, ceea ce face ca fiecare arc să funcționeze separat, independent de celălalt. Acest lucru elimină mișcarea unei zone mari a saltelei cu presiune pe o zonă mică.
Salteaua are duritate universală.
Husă detașabilă și labavilă la 40 °C. Greutate husă în intervalul 350-400 g/m2. Materialul utiilizat la fabricație este plăcut la atingere și cu durată lungă de viață.
Produse din aceeași categorie
-36%
859 lei 549 lei
În depozit extern
-37%
1 499 lei 939 lei
Până la 6-7 săptămâni
-35%
1 619 lei 1 059 lei
Până la 6-7 săptămâni
-4%
769 lei 739 lei
La cerere
-4%
1 219 lei 1 169 lei
La cerere
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro