Saltea din spumă Ruby 200x90 cm (T3/T5) 1+1

Livrare gratuită
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2022.
Însă pentru voi 2 produse din aceeași categorie livrarea până de Crăciun este încă posibilă. Le-ați văzut?
Afișează
Fabricație și livrare până la 3-6 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Ortopedică. Cu strat de cocos. Spumă HR antibacterială. Duritate T3/T5. Salteaua din spumă partener de lux Ruby este fabricată din spumă rece de înaltă calitate cu profilare. Salteaua este întărită cu un miez cu spumă PUR confortabilă și un strat natu... Toată descrierea »
1 729 lei cu TVA
Alte dimensiuni disponibile:
80 x 200 cm
90 x 200 cm
Alte variante:
1 729 lei
-
+
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2022.
Însă pentru voi 2 produse din aceeași categorie livrarea până de Crăciun este încă posibilă. Le-ați văzut?
Afișează
Fabricație și livrare până la 3-6 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Ortopedică.
Cu strat de cocos.
Spumă HR antibacterială.
Duritate T3/T5.
Codul produsului:
1026011
Înălțime:
21 cm
Lățime:
90 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
- kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Salteaua din spumă partener de lux Ruby este fabricată din spumă rece de înaltă calitate cu profilare. Salteaua este întărită cu un miez cu spumă PUR confortabilă și un strat natural de nucă de cocos, care contribuie la prelungirea duratei de viață a saltelei. Datorită elasticității și rigidității sale duble, salteaua este potrivită pentru cuplurile cu diferență de greutate. Duritatea saltelei: T3 / T5. Capacitatea maximă a saltelei este de până la 130 kg. Salteaua este acoperită cu un strat Trimtex adăugat, care protejează împotriva formării de bulgări, are o absorbție ridicată a umidității care se evaporă rapid. Husa este fabricată din 100% poliester, este plăcută la atingere, în plus, este cusută cu umplutură de aer condiționat din fibră PES goală. Husa este detașabilă și lavabilă la 40 ° C.
Material husă:
Poliester
Fibră PES
Specificații technice:
Spumă PUR profilată
Somieră recomandată:
lamelară, cu laturi
Înălțime miez:
20 cm
Produse din aceeași categorie
869 lei
Până la 3-6 săptămâni
869 lei
Până la 3-6 săptămâni
1 729 lei
Până la 3-6 săptămâni
1 149 lei
În depozit extern > 5 buc
-33%
7 769 lei 5 209 lei
5-10 zile
Poate Vă interesează
709 lei
În depozit extern 3 buc
409 lei
Până la 2-3 săptămâni
2 889 lei
Până la 2-4 săptămâni
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro