Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Scaun directorial Phlox

Pe stoc Livrăm până marți 7.6.
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Negru + Roșu + Negru lucios
Fotoliul de birou de lux PORSHE se merită să îl achiziționați doar datorită numelui. Pe lângă nume acesta va aduce multe alte avantaje, și o ședere confortabilă. Este tapițat din ... Toată descrierea »
1 129 lei cu TVA
1 129 lei
-
+
Pe stoc Livrăm până marți 7.6.
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
1000076
Versiunea din imagine:
Negru + Roșu + Negru lucios
Înălțime:
114-122 cm
Lățime:
61,5 cm
Adâncime:
70 cm
Greutate:
16.5 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Fotoliul de birou de lux PORSHE se merită să îl achiziționați doar datorită numelui. Pe lângă nume acesta va aduce multe alte avantaje, și o ședere confortabilă. Este tapițat din piele ecologică neagră cu o nuanță roșie. Spătarul are o formă ergonomică. Înălțimea și înclinarea părții de șezut o puteți regla cu ușurință folosind mecanismul situat sub scaun. Cotierele mâinii sunt și ele tapițate, și sunt realizate din plastic. Pentru un efect mai mare al luxului, cotierele mâinii și partea inferioară sunt strălucitoare. Partea inferioară este suficient de puternică pentru a asigura stabilitatea fotoliului. Stați jos și bucurați-vă de plimbarea pe coridoare sau la birou.
Material:
piele ecologică + plastic
Înălțime șezut reglabilă:
47-57 cm
Capacitate maximă:
110 kg

Tapițerie șezut:

piele ecologică

Înălțime șezut (cm):

43-53

Înălțime spătar:

Înaltă

Tip spătar:

piele ecologică

Decor picioare:

plastic

Formă miez:

de birou

Miez reglabil:

Da

Aprecierile produsului:
100%
1x
A apreciat 1 clientul
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro