Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Set de ședere Mety 3R+K+K

Livrăm până la 2-4 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Bej Stofă plușată Flora 2280/01 + Koordinát 2281/01
Extensibilă. Cu loc de depozitare. Setul de ședere este format din canapea 3 locuri și două fotolii. Canapeaua este extensibilă și are spațiu de depozitare. Spătarele sunt confortabile la ședere. Setul conține și e... Toată descrierea »
5 149 lei cu TVA
Alte variante:
5 149 lei
-
+
Livrăm până la 2-4 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Extensibilă.
Cu loc de depozitare.
Codul produsului:
772456
Versiunea din imagine:
Bej Stofă plușată Flora 2280/01 + Koordinát 2281/01
Înălțime:
- cm
Lățime:
- cm
Adâncime:
- cm
Greutate:
143.1 kg
Garanție
24 luni
Descriere:

Setul de ședere este format din canapea 3 locuri și două fotolii. Canapeaua este extensibilă și are spațiu de depozitare. Spătarele sunt confortabile la ședere. Setul conține și elemente din lemn-nuc închis, acestea oferă un design de lux setului.

Suprafața de dormit:

125 x 185 cm
Observație:

Posibilitate de a comanda pe 2 versiuni color a stofei Flore. Timpul de livrare este între 6 - 9 săptămâni.Pentru comandă individuală introduceți versiunea color dorită în observația comenzii sau contactați-ne telefonic.


Dimensiuni (î. l. a.):
3-sed: 95 x 225 x 95 cm
fotoliu: 95 x 88 x 90 cm
Produse din aceeași categorie
5 149 lei
Până la 2-4 săptămâni
309 lei
Până la 3-4 săptămâni
479 lei
Până la 3-4 săptămâni
-22%
979 lei 759 lei
În depozit extern
4 109 lei
În depozit extern 5 buc
Aprecierile produsului:
100%
1x
A apreciat 1 clientul
Clienții au scris 1 părere
Viera, Ubľa rating 12.08.2021
Veľmi pekná sedacia súprava, kvalitné vyhotovenie. Netreba sa báť, pôsobí trochu mohutne, ale vošla cez 80- tky dvere/ v pohode/. Zároveň ďakujem aj za milé vystupovanie vedúcej /?/ pri poradenskej službe. Termín dodania bol dodržaný. Za mňa maximálna spokojnosť 1*****. Nad mieru spokojná zákazníčka.
Poate Vă interesează
-30%
9 329 lei 6 549 lei
Până la 2-4 săptămâni
1 899 lei
Până la 3-4 săptămâni
149 lei
În depozit extern > 5 buc
399 lei
În depozit extern > 5 buc
-2%
7 059 lei 6 949 lei
În depozit extern > 5 buc
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro