Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Vitrină Camber C3 (albă)

Livrare gratuită
-17%
Fabricație și livrare până la 4-5 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Albă
Vitrina elegantă care evidențiază superb porțelanul dumneavoastră preferat, sticlele și decorațiunile. Suprafața este transparentă. Partea inferioară are două uși în spatele căror... Toată descrierea »
1 679 lei Economisiți 290 lei (17%) 1 389 lei cu TVA
Iluminat
<p>fără iluminat</p>

fără iluminat

Alte variante:
1 679 lei 1 389 lei
-
+
Fabricație și livrare până la 4-5 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
1043028
Versiunea din imagine:
Albă
Înălțime:
201 cm
Lățime:
100 cm
Adâncime:
42 cm
Greutate:
75.5 kg
Garanție
24 luni

Descriere:

Vitrina elegantă care evidențiază superb porțelanul dumneavoastră preferat, sticlele și decorațiunile. Suprafața este transparentă. Partea inferioară are două uși în spatele cărora se află rafturile. Vitrina va fi practică în camera de zi sau în camera de lucru.

Gama de mobilier Camber:

Mobilierul din gama Camber combină un design masiv cu un design plăcut pe culoare de alba, segmentele liniei de modele având o utilizare versatilă în gospodărie. La alegere dintre diferite piese, de la dulapuri pentru haine, comode largi, dulapuri spațioase pentru accesoriile și obiectele voastre la vitrine din sticlă .

Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.36 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Produse din aceeași categorie
-18%
1 269 lei 1 039 lei
Pe stoc
-20%
859 lei 689 lei
Pe stoc
-19%
1 499 lei 1 209 lei
În depozit extern 4 buc
-21%
1 389 lei 1 099 lei
Pe stoc
Aprecierile produsului:
92%
7x
2x
1x
Au apreciat 10 clienți
Clienții au scris 2 păreri
Lenka, Myjava rating 20.05.2021
Frumoasa piesa.
EDITA, CHRUDIM rating 11.10.2020
Sunt foarte multumit, este frumos si se potriveste cu apartamentul
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro