Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Vitrină Camber C5 (albă)

Fabricație și livrare până la 4-5 săptămâni
Versiunea din imagine: Albă
Sticla și porțelanul tău favorit se disting frumos în această vitrină îngustă cu design modern și masiv. Partea superioară are o ușă cu geamuri și rafturi din sticlă. Partea infer... Toată descrierea »
1 099 lei Economisiți 180 lei (16%) 919 lei cu TVA
Orientarea vitrinei:
Stânga
Stânga
Alte variante:
1 099 lei 919 lei
-
+
Fabricație și livrare până la 4-5 săptămâni
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
1043052
Versiunea din imagine:
Albă
Înălțime:
201 cm
Lățime:
60 cm
Adâncime:
42 cm
Greutate:
52 kg
Garanție
24 luni

Descriere:

Sticla și porțelanul tău favorit se disting frumos în această vitrină îngustă cu design modern și masiv. Partea superioară are o ușă cu geamuri și rafturi din sticlă. Partea inferioară are o ușă plină, în spatele căreia sunt rafturi. Vitrina găzduiește simplu și practic o cameră de zi sau un dormitor.

Gama de mobilier Camber:

Mobilierul din gama Camber combină un design masiv cu un design plăcut pe culoare de alba, segmentele liniei de modele având o utilizare versatilă în gospodărie. La alegere dintre diferite piese, de la dulapuri pentru haine, comode largi, dulapuri spațioase pentru accesoriile și obiectele voastre la vitrine din sticlă .

Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.4 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Produse din aceeași categorie
-18%
1 269 lei 1 039 lei
În depozit extern
-20%
859 lei 689 lei
Pe stoc
-19%
1 499 lei 1 209 lei
Până la 4-5 săptămâni
-19%
1 499 lei 1 209 lei
În depozit extern > 5 buc
-21%
1 389 lei 1 099 lei
Pe stoc
Aprecierile produsului:
98%
13x
2x
Au apreciat 15 clienți
Clienții au scris 4 păreri
Client rating 18.08.2018
Vitrină foarte frumoasă din întregul living se montează foarte ușor,si solidă
Dana rating 22.06.2022
Este o vitrină grozavă, frumoasă, doar găurile pentru suporturile de sticlă sunt prea departe de margine, ne-am făcut griji că s-ar putea sparge sticla în timpul asamblarii. Dar a funcționat. :-)
Olga, Benešov u Prahy rating 09.12.2021
O.K.
Martina, Leopoldov rating 01.02.2021
Livrat mai devreme decât se aștepta.
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro