Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Vitrină Kendal EWIT 1DP (Castan)

Promo până la 29.5. Livrare gratuită
-12%
Pe stoc Livrăm până marți 7.6.
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Promo până la 29.5.
Versiunea din imagine: Castan
Vitrină îngustă, care se potrivește cel mai bine in gospodării amenajate în stil rustic. Vitrina are uși din sticlă transparentă si uși mici in partea inferioară. Vitrina are t... Toată descrierea »
1 919 lei Economisiți 229 lei (12%) 1 690 lei cu TVA
Promoția se termină în:
Alte variante:
1 919 lei 1 690 lei
-
+
Pe stoc Livrăm până marți 7.6.
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
880812
Versiunea din imagine:
Castan
Înălțime:
204,5 cm
Lățime:
70,5 cm
Adâncime:
43 cm
Greutate:
51.25 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Vitrină îngustă, care se potrivește cel mai bine in gospodării amenajate în stil rustic. Vitrina are uși din sticlă transparentă si uși mici in partea inferioară. Vitrina are trei rafturi unde puteți pune decorați, seturi de porțelan sau alte accesorii care sunt pe placul vostru. Mânerele fine completează designul frumos al vitrinei. Versiune de dreapta
Mobilier de sector Kendal
Iubiți stilul rustic și ați dori să oferiți locuinței dvs. un aer istoric? Seria de modele Kendal este creată pentru dvs.! Comodele elegante, mesele, vitrinele din sticlă sau dulapurile cu elemente sculptate și mânere metalice decorative - toate cu un aer arhaic, dar cu o utilizare practică în prezent. Camerele de lucru dobândesc demnitate, sufrageriile noblețe, camerele de zi eleganță. Fie că vă decideți pentru o versiune mai închisă a castanelor sau una mai deschisă a stejarului Amsterdam. Cu siguranță, acest mobilier va fi invidiat de toți.
Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (1.09 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Produse din aceeași categorie
-12%
1 139 lei 1 000 lei
Până la 2-5 săptămâni
-12%
2 629 lei 2 320 lei
Până la 2-5 săptămâni
-12%
2 999 lei 2 640 lei
Pe stoc 3 buc
-12%
669 lei 590 lei
Pe stoc 3 buc
-12%
2 159 lei 1 900 lei
Pe stoc
Aprecierile produsului:
94%
2x
Au apreciat 2 clienții
Clienții au scris 2 păreri
Client rating 12.01.2015
la pretul acesta calitate bunicica,multumire din partea noastra
livrare completa, montarea fara probleme, arata bine
Aleš, Moravský Beroun 21.10.2020
Spokojenost
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro