Amenajați un vestibul modern și eficient!

Amenajați un vestibul modern și eficient! Vestibulul este adesea privit ca cel mai puțin necesar spațiu al casei și care nu trebuie să primească la fel de multă atenție ca restul interiorului. Dar opusul este adevărul, deoarece vestibulul poate acomoda vizita imediat de la intrare și, în același timp, poate întâmpina plăcut gazdele care se întorc în casă sau apartament. Nu este ușor să combinați toate solicitările funcționale, practice și estetice, deoarece dimensiunea unui anumit spațiu tinde să fie foarte limitată.

Lumina este importantă

Spațiul de depozitare

Mobilierul încorporat

Este potrivit un covor?

Nu uitați de importanța luminii

Deoarece vestibulul este de obicei foarte mic, cea mai importantă cerință constă în cantitatea de lumină. Este cu siguranță recomandabil să evitați culorile închise, ceea ce ar reduce vizual și mai mult spațiul. De asemenea, ne putem ajuta prin plasarea unei oglinzi sau a unor accesorii din sticlă. Dacă este posibil, cel mai bine este să aduceți lumină naturală în vestibul prin ferestre, suprafețe vitrate sau un perete proiectat din sticlă etc. În ceea ce privește culorile specifice, nuanțele calde sunt un pariu sigur – în special galben și portocaliu. Pentru vestibulele mai mari, este posibil să se experimenteze utilizarea contrastantă a culorilor bogate și mai puțin expresive, obținând astfel un stil proaspăt și modern.

Hol Arletta III 24 DS. AR3+P (cu pernă)

Spațiile de depozitare dintr-un vestibul modern sunt importante

Mobilierul, dimensiunea și aspectul său este, de asemenea, o temă fundamentală pentru vestibul. De asemenea nu ar trebui să lipsească un pantofar , cuier și raft. Care sunt incluse în echipamentul care poate fi achiziționat independent sau ca un perete complex de vestibul. Dacă dispunerea spațiului permite, va veni la îndemână și o comodă cu sertare sau un dulap, unde se vor ascunde lucruri neutilizate astfel încât cuierul să nu fie inutil de aglomerat. Dezordinea și haosul sunt marii dușmani al vieții confortabile. De aceasta trebuie să ținem cont. 

O altă necesitate este, de asemenea și oglinda, care ar trebui să fie suficient de mare pentru ca o persoană să se vadă întreagă în ea. Un mare semn de întrebare este scaunul sau o bancă mai mică, care va fi apreciată nu numai de persoanele în vârstă. Cu toate acestea, nu întotdeauna se intră în vestibul. Prin urmare, este bine să căutați opțiuni alternative, de exemplu, sub formă de scaune pliabile instalate pe perete.

De asemenea, nu uitați de lucrurile mici, care, cu toate acestea, sunt extrem de practice. Printre cele mai importante sunt cu siguranță recipientele de depozitare pentru o umbrelă sau pentru chei sau pentru alte necesități, cum ar fi încălțătoare.

Predsieň BRW Porto 1

În holul mare veți aprecia mobilierul încorporat

Dacă sunteți unul dintre norocoșii care își pot permite să așeze aproape orice mobilier datorită aspectului vestibulului, alegeți variante încorporate cu care pot fi umplute chiar și spații atipice. În plus, ele sunt foarte moderne și puteți folosi camera până la tavan, fără ca persoana să aibă senzația că mobilierul „cade” pe el. Apoi, este posibil să depozitați echipamente sezoniere în dulapuri, în unele cazuri chiar să ascundeți mașina de spălat. Dulapurile încorporate pot fi realizate la comandă, ceea ce poate realiza împlinirea tuturor ideilor pe care le aveți despre vestibul ca atare. În plus, cu un sistem de închidere a ușilor glisante care poate fi utilizat, economisiți spațiu și este o opțiune mult mai sigură decât metoda clasică.

Hol Scot

Covorul nu este potrivit pentru vestibul

Nu în ultimul rând, atunci când aranjați vestibulul, este, de asemenea, necesar să vă gândiți la podea. Covorul este o soluție impracticabilă, deoarece eventuala sa curățare durează mult timp. Prin urmare gresia, linoleumul sau pardoselile din parchet laminat PVC sunt cele mai potrivite. Pe scurt, o suprafață care poate fi ușor ștearsă cu o cârpă. Se spune că vestibulul este cea mai murdară cameră a locuinței. Prin urmare, este necesar să se adapteze la aceste cunoștințe materialele pe care doriți să le utilizați pentru interior. Acestea trebuie să fie nu numai de înaltă calitate, frumoase dar, de asemenea, ușor de întreținut.
Deși vestibulul este o cameră subestimată, se recomandă să se pună accentul pe mobilierul acestuia, astfel încât senzația de a intra în casă sau apartament să fie cât mai posibil pozitivă.

Amenajați un vestibul modern și eficient? Sperăm că inspirațiile noastre au fost practice pentru dvs.

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI