Aranjare creativă a mesei de Paște!

Cunoașteți rețeta ideală de aranjare creativă a mesei de Paște? Exemple inspirative.

Aveți o familie mare sau așteptați mulți musafiri? Poate doriți să surprindeți partenerul cu un mic dejun frumos de Paște?

Sfaturi practice.

Șervețel tip iepuraș

Este masa de față albă potrivită?

Florile nu pot lipsi

Șervețel tip iepuraș ca și aranjare creativă a mesei de Paște

Chiar și simbolurile tradiționale ale primăverii pot fi interpretate într-un mod interesant și creativ. Cunoașteți procedura simplă pentru a crea un iepuraș doar dintr-un șervețel și o bucată de sfoară? Dacă nu, urmăriți tutorialul video de mai jos.

Decorațiunile atât de frumoase și simple vor ieși în evidență pe masa de servire, dar și pe farfurii în loc de șervețele clasice. Cu toate acestea, rețineți că oaspeții poate cel mai probabil nu vor dori să îl folosească pe post de șervețel din cauza designului. 🙂

Fața de masă albă nu este plictisitoare

O față de masă cu motiv de Paște sau de primăvară este drăguță, dar poate nu doriți să investestiți în ceva ce va fi utilizat doar câteva zile pe an.

Vă puteți descurca foarte bine cu o față de masă albă simplă, pe care cu siguranță o veși găsi acasă. Puteți asorta întreaga masă în nuanța albă sau puteți adăuga una sau două culori, de exemplu, flori și șervețele. Acest lucru va oferi întregului aranjament un stil plăcut.

Vă lipsesc culorile? Aranjare creativă a mesei de Paște !

Folosiți mai multe panglici colorate care pot fi întinse pe mijlocul mesei. O vază frumoasă cu flori colorate și un inventar simplu vor fi suficiente. Sau puteți încerca să puneți șervețele colorate pe masă sau sub farfurii.

Paștele nu trebuie să fie doar verde sau galben. Încercați, de exemplu, culori pastelate moi. Modelele cu puncte, motive și florile sunt drăguțe și jucăușe.

Sfat suplimentar: dacă aveți o masă de sufragerie cu modele interesante, pe care nu doriți să o acoperiți, vă puteți descurca și fără fața de masă. În prezent materiale pur naturale sau în culori naturale sunt cele mai dorite.

Flori și din nou mai multe flori ca și aranjare creativă a mesei de Paște

Paștele fără flori este greu de imaginat. Motivul este simplu, sunt frumoase, colorate și parfumate și vor servi drept decor universal. Atât de simplu și totuși atât de frumos.

Atenție pentru Tine

Oferiți invitațiilor un sentiment special! Pregătiți-le o surpriză frumoasă și originală sub forma unui decor plasat direct pe farfurie.

Aranjare creativă a mesei de Paște? Sfat suplimentar: Creați decorații sau amenajări originale cu name-tagurile sau inițialele invitaților. Inspirați-vă din aceste fotografii.

În cele din urmă, am pregătit câteva fotografii interesante care pot servi ca și inspirație. Nu uitați însă că cel mai important lucru este să fie pe gustul vostru și să vă distrați în timp ce pregătiți decorul mesei, deoarece aceste sărbători sunt în principal despre bucurie.🙂

Sursa poze: © pinimg.com

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI