DECORAȚIUNI DE PAȘTE PENTRU FIECARE CASĂ?

Decoratii de Paste

Paște fericit cu decorațiuni originale hand-made

Paștele sunt un moment plin de tradiții, simboluri și culori care aduc primăvara în casele noastre. Dacă sunteți în căutarea noilor modalități de a decora casa cu decorațiuni pascale originale și deasemenea de a implica copiii în procesul creativ, avem pentru dvs. câteva idei inspiratoare. Creați împreună cu noi decorațiuni unice care vor aduce o atmosferă Pascală proaspătă în casele voastre. Decorațiuni de Paște pentru fiecare casă?

Iepuraș pufos din bumbac

Deveniți maeștri în crearea iepurașilor pufoși din bumbac. De ce o să aveți nevoie? Bumbac mai gros în diverse culori, carton pentru a crea un șablon, foarfece și câteva mărunțișuri pentru decorare. Creați propriul iepuraș din bumbac care va fi atât o decorațiune superbă precum și un companion drăguț pentru copiii voștrii.

Pentru a finaliza, folosiți elemente decorative mici, cum ar fi mărgele pentru ochi și nas, iar pentru urechi pâslă. Dacă doriți să oferiți iepurașului mai mult caracter, puteți utiliza sârmă subțire sau nailon pentru mustăți.

Decorațiuni de Paște pentru fiecare casă? Iepuraș de Paște din bețe de înghețată

Decorațiuni de Paște pentru fiecare casă? Iepurașul din bețe de înghețată este o activitate creativă și distractivă pentru copii, care constă în unirea a cinci sau mai multe bețe de înghețată în formă de iepuraș. Acest proiect dezvoltă creativitatea copiilor voștrii. După lipirea bețișoarelor acestea pot fi pictate cu vopsele acrilice, oferindu-le un caracter unic. Adăugarea ochilor, mustaței și a nasului va crește drăgălășenia iepurașului vostru. Această decorațiune poate fi un cadou drăguț sau un pandantiv vesel.

Coroană de Paște veselă

O coroană de Paște poate fi punctul central al decorațiunii voastre Pascale. Crearea unei coronițe poate începe cu decuparea unui cerc din carton dur, care va servi ca și bază. Ulterior puteți tăia cu copiii ouă din hârtie colorată sau material textil și le puteți lipi pe baza de carton. Pentru a spori creativitatea, lăsați copiii să decoreze singuri ouăle cu pictură, sclipici sau resturi de materiale textile. Puteți finaliza coroana adăugând panglici colorate sau funde, care vor crea un element vibrant și vesel pentru ușa voastră.

Decorațiuni de Paște pentru fiecare casă? Ouă de Paște galactice

Ouăle galactice vă vor duce într-o lume cosmică plină de stele și galaxii. Începeți cu un strat de bază negru pe ouă, care simbolizează universul. După acea, cu ajutorul unui burete și a vopselelor acrilice albastru, violet și roz, creați un efect de nebuloase. Folosind o periuță de dinți și vopsea albă, puteți „pulveriza” stele pe ouă, obținând astfel un efect spațial realist. Această activitate este atât distractivă cât și educativă, deoarece puteți conversa cu copii despre univers și galaxii.

Pahare dulci în formă de iepurași

Surprindeți-vă copiii sau invitații cu pahare dulci în formă de iepurași, care sunt ușor de realizat și pot fi un complement excelent pentru masa de Paște. Începeți cu pahare de hârtie albe decorați-le cu urechi tăiate din hârtie, ochi și nas. Umpleți paharele cu dulciurile preferate sau cu ouă de ciocolată. Aceste pahare pot fi atât o plăcere dulce cât și o decorațiune originală sau o parte a unei vânătorii de comori Pascale pentru copii.

Paștele este momentul ideal pentru a umple casa de bucurie, culori și creativitate. Astfel nu ezitați, scoateți instrumentele, materialele necesare și lăsați-vă purtați de creativitatea pascală. Livingul, dormitorul sau camera copiilor vor căpăta o nouă dimensiune cu aceste decorațiuni pascale originale.

Vă place acest articol? Împărtășiți-l cu prietenii 🙂

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI