Crăciun fără stres? Sfaturi practice.

Crăciun fără stres? Sărbătorile de Crăciun ar trebui să fie o perioadă de bucurie și liniște, dar în ultimii ani sunt mai degrabă o perioadă de stres. Curățenia, coacerea, cumpărarea cadourilor și pregătirea mesei pentru Ajunul Crăciunului, pot fi realizate cu un zâmbet pe față și relaxare.

Perfecțiunea de Crăciun – Crăciun fără stres
Familia împreună de Crăciun
Achiziționarea cadourilor
Ajunul Crăciunului
www.pixabay.com

Crăciun fără stres – nu căutați perfecțiune peste tot

Decorațiunile de Crăciun, cutiile de cadouri sau bradul apar în magazine, pliante și reclame la începutul lunii noiembrie, ca să nu mai spunem, că în centrele comerciale încep să sune colindele. Cât timp și energie vor costa pregătirile și cumpărăturile pentru Crăciun? Crăciun fără stres, este Crăciunul potrivit. Gândiți-vă la faptul că, Crăciunul nu este despre cadouri perfecte și o casă perfect ordonată, ci mai ales despre familie și relaxare. După Crăciun, nu vă veți aminti ferestrele lustruite și cele 10 feluri de prăjituri sau meniul de 5 feluri de Crăciun, ci de momentele plăcute petrecute alături de cei dragi pentru care poate de multă vreme nu ați avut timp.

Activitatea familiei de Crăciun

Pregătirile pentru Crăciun pot fi concepute și ca o activitate de familie, în care vă veți distra și veți petrece timp împreună. Perioada Adventului include și o coroană de Advent, pe care o puteți face și acasă împreună cu copii. În timpul plimbărilor de iarnă, puteți aduna frunze de pin, conuri, fructe de pădure și alte decorațiuni naturale, din care puteți crea apoi o coroană de advent, pe placul dvs. și în plus vă veți relaxa și veți uita de stres. Desigur, puteți utiliza și decorațiunile cumpărate. Baza pentru coroana poate fi cumpărată în magazinele hobby market și chiar în unele supermarketuri. Puteți găsi inspirație în următorul videoclip.

<iframe width=”1280″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/BWw83CCa2cg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

www.pixabay,com

Întreaga familie poate participa după posibilități la curățenie, decorarea prăjiturilor și desigur la degustare, dar și la decorarea de Crăciun. Înainte să începeți cu pregătirile puneți-vă prioritățile. Nu vă puteți imagina Crăciunul fără o casă perfect decorată, sau nu puteți renunța la cornuleţele de vanilie și la turtă dulce? Acordați atenție în primul rând la ceea ce este cel mai important pentru dvs. și nu vă stresați pentru lucrurile care nu sunt atât de importante pentru dvs. Geamurile pot fi spălate și după Crăciun.

Cadourile le puteţi cumpăra și onlineCrăciun fără stres

Parcările pline și magazine și mai pline liniște nu adaugă nimănui. Cadourile se pot cumpăra mai repede sau le puteți comanda din magazinele online. Cumpărăturile online au câteva avantaje și cred că cel mai mare este faptul că nu va trebuii să mergeți nicăieri și cadourile vă sunt livrate acasă sau la serviciu. În plus vă puteți gândi în liniște, și puteți compara prețurile. În acest fel puteți cumpăra practic orice, de la produse cosmetice, jucării și îmbrăcăminte, idei de cadouri de mobilier și accesorii pentru apartament. Dar gândiți-vă că înainte de Crăciun, magazinele online au mai multă muncă și comenzi decât în timpul anului și verificați disponibilitatea bunurilor și timpul de livrare pentru a fi siguri că ajung la timp. De asemenea, verificați până când puteți înlocui sau returna un cadou necorespunzător, unele magazine online chiar extind perioada normală de returnare.

www.pixabay.com

Pregătiți-vă pentru ajunul Crăciunului

Cumpărăturile înainte de Crăciun nu pot fi evitate complet, cel puțin dacă este vorba despre mâncarea proaspătă. Cumpărați dar inteligent, magazinele nu vor fi închise timp de o lună, ci doar 2-3 zile, deci nu trebuie să faceți stocuri prea mari. Cu câteva zile înainte de Ajunul Crăciunului împachetați cadourile pentru a avea totul pregătit. Ajunul Crăciunului include, de asemenea, și amenajarea mesei festive fie pe o masă de sufragerie practică extensibilă sau masă de sufragerie fixă, depinde cât de mare este familia. La alegere sunt multe modele de mese, pentru patru persoane, șase persoane sau opt și mai multe persoane .

www.pixabay.com

Puteți folosi fața de masă de Crăciun sau să alegeți doar decorațiuni de Crăciun. Indiferent dacă servirea va fi într-un stil clasic sau modern este alegerea dvs. Cele mai populare sunt decorațiunile naturale –frunzele de pin, scorțișoara, felii de portocale uscate, fructe de pădure și altele. În ceea ce privește culorile, clasicul neînvechit este albul, verdele, roșul, dar și culoarea aurie și argintie. Și, desigur, nu ar trebui să uitați să puneți o lumânare pe masă.

Sunteți îngrijorat de graba de dinainte de Crăciun sau o gestionați în pace? Preferați cadourile materiale sau apreciați mai mult cadourile trăite?

Related posts

Cum să reparați suprafețele deteriorate din lemn?

Scârțâie canapeaua? Pași necesari pentru a evita acest disconfort.

Patul etajat cu birou