Cuvertura de pat potrivită?

Cum să aleg cuvertura de pat potrivită? Când intrați în dormitor, patul va fi probabil primul lucru pe care îl veți observa. Desigur comoda poate fi deasemenea interesantă, însă patul matrimonial va fi punctul culminant al dormitorului. Cuvertura de pat nu are doar o funcție estetică, dar mai ales o funcție practică. Cuvertura de pat și în final salteaua protejează împotriva prafului, polenului și a altor impurități. Cum să alegeţi cuvertura de pat, care să se potrivească patului dvs.?

Cuvertura de pat cu dimensiunile potrivite

Cuvertură ca și decorație

Accesorii interesante

Dimensiunile sunt importante

De și mobilierul pentru casă, inclusiv cuverturile de pat, sunt alese în funcție de design, este necesar să vă concentrați și pe lucruri practice, precum ar fi dimensiunile. Desigur, totul depinde de dimensiunea patului dvs. Atunci când alegeți o anumită dimensiune, trebuie să luați în considerare dacă doriți să acoperiți doar partea superioară a patului sau doriți să acoperiți și marginile. În cazul în care doriți să acoperiți doar partea superioară a patului, trebuie doar să știți lățimea și lungimea patului.

În cazul în care cuvertura ar trebui să fie mai lungă, ar trebui să calculați și înălțimea patului. Dacă cuvertura trebuie să fie mai lungă doar parțial, este suficient să adăugați 1x înălțime la lățime, dacă ar trebui să atingă solul, adăugați înălțimea patului 2x. Desigur, este necesar să se ia în considerare și poziția patului, deoarece dacă o parte este lângă perete, respectiv patul este accesibil doar dintr-o parte, veți avea nevoie de o lățime mai mică decât atunci când este accesibil din ambele părți. În general, pentru un pat simplu este îndeajuns lățimea de 170 cm și pentru un pat matrimonial lățimea ar trebuiisă fie de 220 cm.

Cuvertură de pat ca și decor

După cum am menționat deja, cuverturile de pat îndeplinesc și o funcție estetică și pot fi decorate frumos cu mobilierul și decorațiunile dormitorului. Puteți cumpăra cuverturi de pat monocromatice și modelate, elegante și viu colorate. Desigur puteți găsi, și cuverturi de  copii, care vor completa stilul camerei lor. Iubitorii de eleganță și simplitate vor apreciacuverturi de pat din satin sau modele din relief. Prospețimea va fi adusă în dormitorul dvs. prin modelul floral sau patchwork.

Cuverturile ca și accesoriu

Cuverturile sunt un accesoriu excelent, și vor proteja lenjeria de pat, dar le veți aprecia și atunci când va trebui să vă întindeți puțin. Nu trebuie să desfaceți patul sau să vă schimbați hainele de teamă să nu vă murdăriți lenjeria de pat. Pur și simpluvă puteți întinde pe cuvertură  și să vă odihniți câteva minute.

Vă acoperiți patul în timpul zilei? Aveți acasă o cuvertură de pat sau folosiți o pătură sau altceva?

În cazul în care aveți un buget limitat și căutați în primul rând produse ieftine, în oferta noastră veți găsi deasemenea multe piese la prețuri foarte accesibile cu accesorii interesante. Multe dintre acestea sunt la promoții de vânzare stoc sau reduceri atractive. În cazul în care nu vă deranjează patul cu mici deteriorări estetice, dar funcțional, vizitați categoria Resigilate.

Related posts

Cum să reparați suprafețele deteriorate din lemn?

Scârțâie canapeaua? Pași necesari pentru a evita acest disconfort.

Patul etajat cu birou