Creați un colț de lucru pentru școlari, chiar și într-o cameră mică

Când copiii încep să meargă la școală, au nevoie de un loc unde să învețe și să se pregătească. Cel din clasa I desigur, are nevoi diferite faţă de un elev de liceu sau un student universitar. Dar fiecare are nevoie de propria sa zonă de lucru și de condiții de studiu adecvate, care pot fi create chiar și într-o cameră de copii mică.

Cuprins

1.1 Profitați de spațiul mesei de la computerului din colț

1.2 Pat copii cu birou de lucru

1.3 Spațiul insuficient poate fi rezolvat cu rafturi și polițe

1.4 Nu uitați de un scaun potrivit

1.5 Lumina este importantă

1.1 Profitați de spațiul mesei de la computerului din colț

Masa PC din colț este practică din mai multe motive. În primul rând, economisește spațiu și vă permite să utilizați spațiul din colț. În plus, majoritatea acestor mese este echipată și cu spațiu de depozitare, astfel încât nu este necesar să căutați alt spațiu pe un raft sau un dulap pentru rechizite școlare. Dacă aveți cu adevărat puțin spațiu, alegeți o masă PC cu rafturi și sertare. Veți pune pe el în mod convenabil computerul, manualele și toate rechizitele școlare.

1.2 Pat copii cu birou de lucru

O altă soluție de economisire a spațiului este patul copiilor cu spațiu de depozitare și un birou de lucru. Practic, este vorba despre paturi supraetajate, astfel încât în partea de jos nu se află un alt pat, ci o masă și spațiu de depozitare. Această soluție este potrivită nu numai pentru copiii mai mici, ci și pentru studenți. Paturile au dimensiunile unui pat simplu clasic, adică 200 x 80 cm sau 90 x 200 cm. Dacă camera copiilor este mică și trebuie să creați un spațiu de lucru pentru mai mulți copii, aceasta este o soluție ideală. Unele modele au mult spațiu de depozitare pentru jucării sau îmbrăcăminte.

Pat pentru copii Ruth V (Alb + Roz) (cu somieră și saltea)

1.3 Spațiul insuficient poate fi rezolvat cu rafturi și polițe

Dacă spațiul de depozitare pe masă nu este suficient, vă puteți ajuta de rafturi sau sisteme de polițe pe perete. Deasupra mesei, atașați pur și simplu rafturile care pot fi utilizate pentru cărți, dar și pentru diverse alte lucruri mici sau decorațiuni. O altă opțiune sunt casetele sau cutiile de depozitare, care pot fi plasate sub masă dacă mai există spațiu sub el.

1.4 Nu uitați de un scaun potrivit

Biroul de lucru include clar un scaun de birou de calitate. Postura corectă și confortul în timpul șezutului sunt deosebit de importante mai ales la copii. Ideale sunt așa-numitele scaune în creștere sau scaune reglabile în înălțime. Pentru copiii mai mari și studenți sunt potrivite și fotolii de birou sau scaune. Cu cât petrec mai mult timp stând pentru responsabilitățile lor școlare, cu atât este mai important pentru ei să învețe să stea corect și să nu obosească.

Scaun de copii Matrix 3 (roz)

1.5 Lumina este importantă

Chiar dacă vorbim despre colțul de lucru, lumina este importantă. Dacă este posibil, așezați masa lângă fereastră sau cât mai aproape de ea. Lumina naturală este întotdeauna mai bună decât lumina artificială și din perspectiva sentimentului de bunăstare. Dacă acest lucru nu este posibil, trebuie să fie inclusă pe masă și o lampă de calitate și bineînțeles lumina principală. Pentru copiii care scriu sau desenează cu mână, așezați lampa de partea mâinii mai puțin dominante. Acest lucru înseamnă că, dacă aveți acasă copil care scrie cu mâna dreaptă, aceasta ar însemna ca lampa să fie plasată în partea stângă și invers.

Camera de copii Lavendon 3 (Violet)

Copilul dvs. are un colț de lucru în cameră? Vă place mai mult o masă de colț sau un pat cu o masă într-una?

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI