Vacanța se termină. Cum petreci ultimele zile de vacanță?

Vacanța se termină și copii au ultimele zile libere. Unii dintre ei așteaptă cu nerăbdare începerea școala, alții vor merge pentru prima dată la școală și sunt puțin îngrijorați de ce îi așteaptă. Oferiți copiilor un program interesant pe toată durata săptămânii. Surprindeți-i cu program distractiv în fiecare zi.

Vacanța se termină. Ultimele zile de vară

Toboganul, distracție fără limite

Baloane cu apă

Frânghii de cățărat

Trambulina

Profitați de ultimele zile de vacanță și inventați jocuri distractive.

Temperaturile ridicate din timpul zilei și vremea însorită sunt cele mai potrivite pentru jocurile de grădină unde puteți utiliza apa. Răcorește plăcut, iar copiii adoră bazinele și jocurile cu apă.

Distracție cu toboganul din grădină

Vă puteți distra de minune cu un tobogan obișnuit pentru copii,. Sau puteți crea un tobogan cu ajutorul unei folii mari de plastic și lăsați apa să curgă peste aceasta. Pentru copii este o experiență de neuitat.

Baloane cu apă în grădină

Umpleți cu grijă baloanele cu apă, legațile bine și atârați de copaci la diferite înălțimi. Copiii, de preferință împreună cu prietenii lor, se pot distra cu jocul cavalerilor medievali cu o bucată de lemn și pot concura în cine va sparge cele mai multe baloane. Puteți îmbunătățiți jocul, de exemplu prin legarea ochilor și ghidarea vocală spre balonul țintă. Răcorirea sub formă de duș frecvent va fi deasă.
În grădinile de vară, pe lângă păsări sunt de obicei mulți fluturi care zboară în jur. Ai încercat vreodată să îi observi împreună cu copiii? Nu este greu, turnați puțină apă curată pe fundul unui vas plat din ceramică cu un diametru mai mare și adăugați fructe dulci tăiate în bucăți mici. Pe lângă informații noi puteți deasemenea petrece clipe plăcute pe banca de grădină, fotoliul, balansoarul, hamacul sau setul nou de mobilier de grădină.

Frânghii de cățărat

O altă formă de distracție poate fi un cadru de cățărat clasic realizat din frânghii de cățărat obișnuite.

Se termină vacanța? Mai sunt câteva zile. Întindeți o „pânză de păianjen” neregulată între copacii din grădină pentru ca micuții voștri să se cațere prin aceasta. Ideal deasemenea cu prietenii, cine va obține cel mai bun timp. Pot exersa excelent echilibrul și orientarea în spațiu pe podul din frânghie. Întindeți-o puternic în formă de X între doi copaci.

Vacanța se termină? Mai este timp. Construiți un tee-pee verde în grădină, din ramuri și viță de vie.

Copii și grădină înseamnă multe ascunsișuri în multe de moduri diferite. Încercați să construiți un tee-pee de grădină împreună cu copiii tăi. Structura de susținere bine-cunoscuta sub formă de piramidă, de exemplu, din ramuri de salcâm, acestea vor rezista o durată lungă de timp.

Ladă de nisip, pentru grădină MO250

Trambulina de grădină.

Puțină adrenalină pentru voi și oboseală pentru copilul vostru hiperactiv va fi garantat de o trambulină de grădină cu plasă de siguranță, la alegere cu diametru între 365 sau 396 centimetri. Capacitatea maximă este de până la 100 kg, iar plasa de siguranță din nailon cu fermoar robust împiedică căderea. Desigur, arcurile sunt acoperite cu spumă de protecție, deasemenea și tuburile cadrului.

Cunoașteți jocul universal de care se poate bucura aproape oricine? Petanca franceză poate fi jucată aproape oriunde, ajunge o suprafață oarecum plană, fără pietre. Achiziționați mai multe seturi din magazinele de sport și organizați un turneu de vacanță pentru copii. După joc vă puteți relaxa pe leagănul sau șezlongul din grădină.

Vacanța se termină și începerea școlii este după colț, astfel o mică „repetiție” a lucrurilor care îi așteaptă pe copii la școală nu va fi de prisos. Combinați momentul de învățare cu una dintre activitățile cu copilul. În grădină sau în pădure, faceți o plimbare cu un atlas sau un ierbar și încercați să cunoașteți păsările, animalele sau plantele. Cu copiii mici nu uitați de hârtia și creioane să fie la îndemână și astfel să poată exersa.

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI