CULORI DE PRIMĂVARĂ? PRIMĂVARA TRENDY!

Spuneți adio culorilor alb-gri de iarnă și lăsați culori de primăvară vesele în interior…în casa voastră 🙂 Acestea vor ajuta atât la dispoziția voastră mai veselă dar veți avea deasemenea și un stil trendy. Una dintre culorile anului 2021 conform Pantone este „Înviorătoare” (Pantone 13-0647). Această nuanță clară și vie de galben exprimă spiritul pozitiv, energia și speranța de care avem nevoie, mai ales în aceste vremuri.

Cuprins

Culori de primăvară

Culori de interior

Culori de interior

Ce culori pot fi utilizate în interior în afară de verde proaspăt? Toate acelea care pot fi descoperite în timpul primăverii, mai ales cele ulterior găsite pe floruile de primăvară. Dacă doriți să fiți în IN, utilizați aceste nuanțe (conform Pantone, acestea sunt culorile primăverii ale anului 2021):

Raspberry sorbet (Sorbet zmeură) – Pantone 18-2043
Burnt coral (Coral ars) – Pantone 16-1529
Rust (Rugină) – Pantone 18-248
Marigold (Unghie) – Pantone 14-1050
Green ash (Cenușă verde) – Pantone 13-0117
Mint (Mentă) – Pantone 16-5938
Cerulean – Pantone 15-4020

Cum să „introducem” culorile de primăvară în casă?

Ajutați-vă în amenajare cu materiale textile, accesorii și decorațiuni mici pentru casă. Înlocuiți perdelele, fețele de masă, lenjeria de pat sau tapițeria canapelei eventual îmbrăcați pernele în culori de primăvară. Sub canapea puteți plasa un covor verde cu fir mai înalt și un covor în fața căzii sau a dușului. Prosoape de culori asortate pot fi atârnate în baie. „Îmbrăcați” ghivecele în recipiente pe culori de primăvară și plasați o vază cu flori de primăvară sau crenguțe înmugurite pe comodă.

Nu vă plac florile proaspăt tăiate? Puteși folosi deasemenea flori artificiale. Dacă nu veți alege florile artificiale cele mai ieftine, atât dvs. și vizitatorii nici nu trebuie să observați că nu sunt flori proaspete. Pur și simplu nu veți simți mirosul acestora. De asemenea, puteți decora interiorul cu decorațiuni de primăvară, de preferință cele care amintesc de primăvară. De exemplu, diferiți iepurași sau pui de animale care nu se vor pierde.

Statuetele trebuie alese cu atenție și nu exagerați cu cantitatea lor, astfel încât să nu evoce o impresie neplăcută. Una sau două statuete mai mari din ceramică albă, cupru, bronz sau în culoarea teracotei, care este la modă anul acesta, vor fi suficiente. Cei care au talent, pot fabrica desigur produse handmade, de ex. din coroană de răchită de primăvară.

Scrieți-ne în comentariu sub articol dacă sunteți o persoană care îndrăgește modificarea casei în stil de primăvară sau credeți că este inutil acest lucru 🙂

Vă place acest articol? Dați un share si la prieteni 🙂

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI