Utilizarea şosetelor vechi! 5 sfaturi practice!

Utilizarea șosetelor vechi aparțineți grupului de oameni cărora nu le place să arunce lucruri inutile sau vechi și preferă să le transforme în ceva nou și util? Șosetele vechi sau șosetele fără pereche pot fi găsite în fiecare gospodărie. Veți fi surprinși de ce ați mai putea confecționa din aceastea și de aceea vă aducem 5 sfaturi despre utilizarea șosetelor vechi.

Cuprins

Ambalaj termic pentru pahar sau sticlă

Bentiţă de păr, utilizarea şosetelor vechi

Iepuraș din șosete

Husă de telefon pentru sport

Ambalaj termic pentru pahar sau sticlă

Bentiţă de păr, utilizarea şosetelor vechi

Utilizarea șoseteler vechi poate servi ca un accesoriu vestimentar original pe care nu îl puteți cumpăra nicăieri. Bentiţa textilă de păr este nu doar practică, dar de asemenea poate scoate în evidență  aspectul dvs. general. Confecționarea bentiței din șosete nu este deloc complicată. Veți avea nevoie de 2 șosete sau ciorapi trei sferturi, ață, ac și foarfecele preferate din dulapul de haine.

La început măsurați circumferința capului, tăiați capetele ciorapilor la lungimea dorită și coaseți ambele capete. Capătul ondulat al șosetelor îl puteți tăia și coase pe bentiță, pentru a fi într-o parte mai îngustă. Bentița de păr elegantă va fi creată în câteva minute. De asemenea puteți viziona și următorul video.

Iepuraș din șosete prin utilizarea şosetelor vechi

Iepurașul este un animal drăguț care poate înfrumuseța camera copilului sau camera de zi pe tot parcursul anului. Decorațiuni în formă de iepurași puteți crea și din șosete vechi. Veți avea nevoie de șosete, orez, foarfece, panglică, șnur, bandă adezivă, marker.

Procedura este simplă – umpleți o jumătatea șosetei cu și legați cu șnur în locurile potrivite. Ulterior, ajunge să tăiați urechile la capătul șosetei, să desenați ochii, nasul și să decorați cu panglică, ulterior puteți expune pe comoda sau masa PC din camera. Procedura exactă este descrisă în următorul videoclip.

Husă de telefon pentru sport

Sfat extra rapid și foarte simplu cum să faceți o husă de telefon pentru alergare. Este de ajuns să nu uitați despre utilizarea şosetelor vechi, tăiați capetele și întindeți șoseta pe braț. Ulterior întoarceți șoseta șiintroduceți în noua husă de telefon sau MP3 player. La urma urmei, muzica în sport este importantă, iar dvs., veţi economisi câțiva lei buni pentru husa de telefon.

Ambalaj termic pentru pahar sau sticlă

Re utilizarea şosetelor vechi are și rolul să ne încălzească în zilele friguroase, așa că de ce nu ar putea servi ca un ambalaj termic pentru pahar sau sticlă. Un astfel de ambalaj menține băutura caldă mai mult timp și de asemenea cana nu va arde mâinile. Crearea unui astfel de ambalaj termic din șosete este foarte simplu. Doar tăiați șoseta și partea superioară o întindeți pe cană. Desigur puteți decora șoseta astfel încât ambalajul să fie cu adevărat original.

Voi ce faceți cu șosetele vechi? Încercați unul dintre sfaturile noastre?

Related posts

Panourile tapițate de perete: Tips and tricks și utilizare

Mobilier multifuncțional – Un ajutor de nădejde pentru viața de zi cu zi

Camera living – ambient cald și primitor