Camera fetei. Amenajați practic!

Când vorbim de camera fetei, mulți dintre noi ne gândim la culoarea roz și multe decorațiuni. Dar este mai degrabă un stereotip care nu mai este adevărat. Puține fete în ziua de azi doresc o cameră de prințesă și de culoarea roz. Deci dacă vă pregătiți să aranjați camera copilului pentru fată fiți originali și lăsați-vă inspirat.

Cuprins

Camera fetei nu este doar roz

Despre ce visează fetiţa voastră

Surprindeți fiica cu ceva special

Nu este doar despre roz

Cine crede că camera fetei trebuie să fie roz? Este adevărat, că atunci când se cumpără accesorii pentru o fată, unii intuitiv merg direct la culoarea roz și în cazul băiatului la culoarea albastră. Acest stereotip a urmat copiii timp de câțiva ani. Rochiţă roz cu volane la grădiniță, lenjerie de pat roz, pereți roz… Dacă ați întreba fetele care este culoarea lor preferată, poate ați rămâne uimiți.


Camera de copii Lavendon 2

Atât domnișoarele mici cât și cele mari iubesc mai multe culori. Există și acele, care au culoarea clasică a fetelor pe ultimele locuri în lista de culori preferate. Înainte de a cumpăra mobilierul și vopseaua, întrebați-vă fiica cum își imaginează camera ei. Dacă o fată împarte camera cu fratele ei, va fi, desigur mai complicat, dar este întotdeauna posibil să se creeze cel puțin un colț pentru fetiță și desigur un colț și pentru băiețel.

Despre ce visează fetiţa voastră

Desigur ideile copiilor pot să fi foarte creative, dar ar trebui să țineți cont și de părerea lor. La urma urmei, în camera copilului v-a locui copilului dvs. și ar trebui să se simtă confortabil. Dorește  fata dvs. pereții mov, albaștri, verzi sau până la urmă negrii? Culorile au un milion de nuanțe, astfel încât veţi putea alege, de exemplu nuanțele pastel care sunt foarte plăcute. Până la urmă  tabu nu ar trebuii să fie nici culoarea neagră.


Camera de copii Gemo 2

Nu trebuie să vopsiți în negru toată camera. Ajunge doar un perete, care se poate decora cu autocolante albe sau mov pentru perete, sau copiii o pot desena după fantezia lor sau pot să folosească chiar și șabloane pentru desenat. Dacă îndrăzniţi să faceţi asta atunci când pictaţi pereții, ar trebuii să fiţi mai atent la alegerea mobilierului. Mobilierul ar trebuii să fie simplu, ideal într-o culoare. V-ați hotărât să vopsiți camera copilului în culoarea alb clasic? Atunci puteți alege și mobilierul mai colorat sau îl puteți îmbunătăți cu etichete de mobilier pentru copii sau fotografii tapet.

Accesoriu special pentru camera fetei

Dacă aveți acasă un model, care nu are niciodată suficiente haine,  cu siguranță o va bucura un dulap de haine spațios, în care va fi loc destul și pentru accesorii de modă. Ideal ar fi un dulap cu oglindă, pentru ca domnișoara să se vadă întreagă din cap până la picioare ca să își potrivească perfect ținuta. Visul multor fete dar și al femeilor este masa de toaletă cu oglindă.


Masă de toaletă Marvel

Chiar dacă va folosi masa pentru machiaj sau pieptănat, toate lucrurile vor avea loc în sertare și vor fi întotdeauna la îndemână.  Dacă nu puteți face rost de o oglindă cu iluminare, puteți folosi benzi LED sau alte lumini care pot fi atașate la oglindă. Astfel fiecare fată se va simți ca și o stea de cinema. Micile prințese ar putea de asemenea să se bucure și de un pat cu baldachin care este cu siguranță excepțional pentru ele.


Dulap de haine Peggie 255

Are fica dvs. interese complet diferite decât să se aranjeze? Atunci ar trebui să țineți cont de acest lucru atunci când alegeți mobilierul. Cineva va bucura de o bibliotecă mare și un fotoliu confortabil pentru citit sau un fotoliu puf, pe alții rafturile și vitrinele, unde își vor putea afișa trofeele și diplomele din competiții etc. Dacă aveți acasă o iubitoare de animale, care crește pești în casă, cobai, hamsteri sau alte animale de companie, ar trebui să aibă un loc pentru terariile sau cuștile lor. Orice hobby ar avea fiica dvs. gândiți-vă la acest lucru și atunci când aranjați camera fetei și cu siguranță vorbiți despre asta și cu copilul dvs.


Camera de copii Gemo 2

Cum arată camera fetiței voastre? Cei îi face cea mai mare bucurie, la ce visează?

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI