Dormitor perfect? Metoda potrivită cum îl puteți avea!

La mobilarea unui dormitor perfect se pune accentul mai ales, pe alegerea patului și a saltelei. Un pat confortabil și o saltea de calitate sunt cu siguranță, cele mai importante pentru un somn bun, dar este important și restul camerei. Dormitorul este locul în care ar trebui să vă odihniți și să reîncărcați cu forțe noi, deci ar trebui să fie un loc plăcut. Atmosfera plăcută depinde și de mobilier, de aranjarea și de accesoriile acestuia.

Mobilier perfect asortat

Mobilier de design pentru un dormitor perfect

Cele necesare în dormitor

Culori deschise în dormitor

Accesorii recomandate


Pat matrimonial 180 cm Verwood Typ 52

Mobilier perfect asortat

Nu este vorba doar de asortarea culorii și a stilului. Este important fiecare detaliu, cum ar fi de exemplu marginile mobilierului, mânerele și altele. Atâta timp cât doriți ca dormitorul să formeze un întreg, alegeți-vă mobilierul dintr-o singură gamă de modele. Patul, comodele sau dulapul și noptiera se află în oferta mai multor producători și printre ei este și Helvetia.

Helvetia Vera este un mobilier simplu și modern pentru dormitor perfect fabricat din plăci PAL de lemn laminat cu structură internă mai groasă. Plăcile PAL de lemn cu structură internă mai groasă sunt laminate cu un design din lemn sau cu o folie laminată colorată.


Pat matrimonial 180 cm Verwood Typ 52

Mobilier de design

Mobilierul Verwood este disponibil în 6 versiuni color –  nuc roșu/negru, nuc alb/negru, alb/mov, stejar sonoma, stejar monastery/negru, pin deschis / pin închis. Își pot alege și cei care iubesc clasicul, dar și cei care vor ceva mai extravagant. Această gamă de modele vă va ajuta să mobilați dormitorul complet, deoarece conține noptiere, pat, comodă și dulap pentru haine cu oglindă.


Dulap de haine Verwood Typ 20

Astfel nu trebuie să vă îngrijorați că patul va avea o altă nuanță decât restul mobilierului din dormitor, alte rotunjiri ale marginilor etc.


Dulap de haine Verwood Typ 20

Dormitor perfect doar cu cele necesare

De multe ori se întâmplă să ascundem lucrurile nefolositoare în dulap sau sub pat. Dormitorul este un loc pentru odihnă și cu siguranță, aici nu fac parte lucrurile pentru gospodărie precum aspiratorul, masa de călcat, televizorul, calculatorul sau alte lucruri de care nu avem nevoie dar nici nu vrem să le aruncăm. Depozitați-le în pivniță, în pod sau în dulapul de pe hol și dormitorul păstrați-l doar pentru dormit și relaxare.


Pat matrimonial 180 cm Verwood Typ 52 

Nu trebuie să exagerăm nici cu mobilierul. Cu siguranță, vă este de ajuns doar patul, noptiera și dulapul sau comoda pentru haine. Atâta timp cât este vorba de accesorii, potrivite sunt cele decente în culori neutre sau în nuanțele mobilierului și în număr minim.


Comodă Verwood Typ 26

Pariați pe culori deschise

În dormitor, mai ales în cel mic, sunt potrivite culorile deschise dar nu trebuie să fie vorba doar de alb. Chiar dacă vopsirea dormitorului în alb este cel mai simplu și practic, puteți folosi și crem, bej etc. Culorile deschise măresc spațiul din punct de vedere optic și îl luminează. Vă pot surprinde texturile și modelele pe pereți sau unele accesorii mai îndrăznețe. Mobilierul ar trebui să fie și el mai luminos și ar trebui să evitați structurile prea mari și rama patului.


Pat matrimonial 180 cm Verwood Typ 52

Modernă și potrivită într-un dormitor perfect este combiția culorii alb și mov. Chiar de aceea această combinație se află în oferta Verwood. Sunt de ajuns doar câteva accesorii colorate și veți obține un dormitor care nu va fi doar o oază de pace ci și o plăcere pentru ochi.

Pat matrimonial 180 cm Verwood Typ 52

Accesorii recomandate

  • Noptiere. Noptiera cu raft sau sertar potrivită lângă fiecare pat sau canapea, oferind spațiu de depozitare pentru accesoriile preferate.
  • Comode. Fiecare spațiu de depozitare disponibil este un plus. Depozitarea în sertare și dulapuri oferă
  • Dulapuri. Ajutorul ideal la aranjarea hainelor și accesorilor oferind astfel posibilitatea unei camere ordonate.
  • Lampă de masă. Oferă crearea unei atmosfere intime. Dacă citiți o carte înainte de somn sau vizionați serialul preferat la TV, lampa de noapte este foarte utilă.
  • Perne și alte accesorii pentru paturi. Accesoriu funcțional și de design care va uimi la prima vedere. Arată confortabil și evocă instantaneu o atmosferă plăcută în fiecare dormitor.
  • Birou Mobilier pentru birou, mese PC, comode, scaune, canapele si multe alte pentru confortul necesar.

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI