Decorație din cutie de pizza? De ce nu!

Cuprins

Tablouri din cutia de pizza

Poliță pentru condimente ca și decorație din cutie de pizza

Organizator practic de bijuterii și alte mărunțișuri

Iubiți pizza și o comandați acasă sau la lucru în mod regulat? Cu siguranță ai aruncat vreo cutie de pizza care putea fi transformață în ceva original, practic sau decorativ o decorație din cutie de pizza.

Este adevărat că o cutie de pizza folosită poate fi unsă și ” mirositoare”  de la mâncarea dvs. preferată, dar din fericire se poate cumpăra și o cutie nouă. Datorită accesoriilor create manual din cutii de pizza va fi clar tuturor, cât de mult iubiți pizza!

Tablouri ca și decorație din cutie de pizza

Doriți să vă decorați casa cu tablouri create manual? Atunci pregătiți-vă foarfeca, lipiciul de hârtie, hârtii cu imagini imprimate sau desenate, culoare acrilică albă, o pensulă și bineînțeles cutii de pizza 🙂

Imaginile sau inscripțiile, pe care le-ați imprimat pe hârtie le puteți decupa sau lipii pe cutie în întregime. Desigur imaginea poate fi decorată cu orice – hârtie de împachetat, paiete, sclipici sau cu alte decorații. Procedura o găsiți în următorul video.

Poliță pentru condimente

Cutia goală de pizza o puteți folosi și în bucătărie ca o poliță pentru sticluțe cu condimente. Veți avea nevoie de foarfecă sau cuțit, liniar, creion, scoci, hârtie colorată sau de împachetat. Puteți avea o poliță originală așezată pe blatul de bucătărie sau o puteți agăța pe perete. Îndemânarea dvs. în bucătărie nu trebuie să se vadă doar lângă aragaz, dar și în crearea unor astfel de accesorii originale și practice. Cum să creați o poliță pentru condimente, puteți vedea în următorul video.

 

Organizator practic de bijuterii și alte mărunțișuri

Organizator pentru bijuterii, mărgele sau alte accesorii pentru birou, se potrivește oricând. Lucrurile create de mână sunt foarte apreciate și mai ales în cazul în care le dăruiți cuiva ca și cadou. Organizatorul va aduce bucurie fiecărei domnișoare și cu siguranță își va găsi un loc pe comoda sau masa de toaletă ca și decorație din cutie de pizza..

Pentru crearea acestuia veți avea nevoie de o cutie de pizza, un tub de hârtie (puteți folosi de exemplu de la chipsuri sau puteți cumpăra din papetărie), liniar, creion, gume elastice, hârtie colorată sau material, lipici, foarfecă, panglică. Organizatorul de bijuterii poate fi decorat conform așteptărilor dvs. Procedeul și inspirația o puteți găsi în următorul video.

Cum ați folosi cutia de la pizza? Ați încercat până acuma să creați ceva original și practic?

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI