Mobilier din cutii, care vă va fermeca

Ați încercat vreodată să creați propriul dvs. mobilier din cutii sau alete materiale? Nu trebuie vă fie teamă nu este chiar așa de greu cum pare la prima vedere. Mobilierul din cutii este original, elegant și aproape gratuit. Puteți creea măsuţă de cafea, bibliotecă, spații de depozitare sau ce doriți. Pentru inspirație, vă aducem câteva tipuri interesante.


Foto: © 2017 Pexels

Masă de cafea în camera de zi

Doriți o masă de cafea elegantă cu spațiu de depozitare pentru cărți, reviste, telecomandă TV sau pătură? O să aveți nevoie de 4 cutii, șipci din lemn, prisme sau picioare, vopsea pentru lemn, o pensulă, un metru, șuruburi, bormașină, fierăstrău,hârtie abrazivă, lipici pentru lemn.

Cutii din lemn mai dure?

Cutiile din lemn pot fi mai dure pentru că în unele locuri se pot desprinde așchii. Recomandăm să le finisați cu ajutorul hârtiei abrazive ca să nu se ajungă la deteriorarea așchiilor.

Cu siguranță, masa va avea forma pe care o veţi alege dvs. Este la alegerea fiecăruia dacă păstrați forma naturală a lemnului iar mobilierul îl veți lăcui sau veți folosi o vopsea colorată. Dimensiunile mesei depind de dimensiunea cutiilor pe care le aveți la dispoziție și înainte să începeți lucrul verificați dacă dimensiunea mesei va fi potrivită în camera voastră de zi. Cum se realizează o masă din cutii de lemn puteți vedea în următorul video.

O bibliotecă simplă pentru toate bestseller-urile

Cutiile din lemn se pot transforma și într-o bibliotecă simplă dar originală, care se va potrivi în camera de zi dar și în camera copiilor. Dacă doriți să realizați o bibliotecă, veți avea nevoie de cutii (6-8 bucăți), hârtie abrazivă, vopsea sau lac de lemn, șuruburi, bormașină, boloboc sau metru.

Înainte să începeți, măsurați dimensiunea cutiilor și a spațiului unde veți plasa biblioteca. Cutiile le puteți așeza una peste cealaltă pe înălțime sau lățime în funcție de ideile și posibilitățile voastre. Biblioteca nu trebuie să fie simetrică, poate avea o lățime și o înălțime diferită. Rezultatul final și culoarea depind doar de gustul vostru și de spațiul de care dispuneți. Inspirația o găsiți în aceste videoclipuri.

Culcușul pentru animalul dvs. de companie

Aveți acasă un câine sau o pisică și doriți ca animalul dvs. de companie să aibă un culcuș exclusiv format din mobilier din cutii? Creați-le din cutii din lemn un loc confortabil pentru odihnă și dormit. Pe lângă cutie, pregătiți-vă și vopsea pentru lemn, o pensulă, un ciocan, o bormașină, hârtie abrazivă, decorații, (litere, inscripții, șabloane de pictură etc.), eventual și lipici pentru lemn.

Pătură sau pernă?

Cu siguranță veți avea nevoie și de o pătură sau pernă pentru ca pisicuța, câinele sau alt animăluț de casă să se simtă confortabil. Dacă doriți să vedeți cum decurge construirea culcușului pentru un câine din cutii din lemn, uitați-vă la următorul video.

Cutiile din lemn se pot folosi în diverse scopuri – se pot creea polițe, spații de depozitare, noptiere, dulapuri de pantofi și multe altele.

V-au atras atenția sfaturile noastre pentru realizarea mobilierului din cutii? Sau aveți deja acasă mobilier original creeat manual?

Accesorii pentru fiecare casă

  • Noptiere. Noptiera cu raft sau sertar potrivită lângă fiecare pat sau canapea, oferind spațiu de depozitare pentru accesoriile preferate.
  • Mese de cafea. Piesă de mobilier practică pentru fiecare living
  • Comode. Fiecare spațiu de depozitare disponibil este un plus. Depozitarea în sertare și dulapuri oferă
  • Dulapuri. Ajutorul ideal la aranjarea hainelor și accesorilor oferind astfel posibilitatea unei camere ordonate.
  • Lampă de masă. Oferă crearea unei atmosfere intime. Dacă citiți o carte înainte de somn sau vizionați serialul preferat la TV, lampa de noapte este foarte utilă.
  • Perne și alte accesorii pentru paturi. Accesoriu funcțional și de design care va uimi la prima vedere. Arată confortabil și evocă instantaneu o atmosferă plăcută în fiecare dormitor.

Related posts

Panourile tapițate de perete: Tips and tricks și utilizare

Mobilier multifuncțional – Un ajutor de nădejde pentru viața de zi cu zi

Camera living – ambient cald și primitor