Decorații de toamnă creative?

Odată cu toamna vine și anotimpul mai rece și mai uscat, care desigur nu este pe placul tuturor. Cu toate acestea, încearcă să depășești prejudecățile poate și lenea și mergi la o plimbare plăcută în natură. Decorații de toamnă ca și idei creative.

Materiale naturale

Coroana de toamnă – Decorații de toamnă

Bol din frunze

O astfel de plimbare oferă atât relax în aer proaspăt precum și spațiu pentru idei și creativități noi.

Sezonul de toamnă aduce atât inspiratie precum și material necesar pentru realizarea decorațiunilor originale pentru apartament. Modalitatăți și materiale interesante pentru decor de toamnă?

Materiale naturale

Toamna sunt disponibile diverse posibiliăți de a creea un decor de toamnă pentru apartament sau casă. Ajunge să mergi la o plimbare și să privești ce este în jurul tău. Cu siguranță vei descoperi frunze frumos colorate, castane, ghinde, conuri sau ramuri obișnuite. Toate acestea pot fi o bază excelentă pentru realizarea decorațiunilor care vor ieși în evidență atât în living sau hol precum și în camera copiilor.

Fotografie: © pexels.com

Nu putem uita desigur de dovleceii din grădină sau desigur disponibile în magazine. Toate aceste materiale împreună poate oferi insipirații interesante și spațiu de realizare pentru proprile idei creative și astfel decoruri de toamnă interesante.

Foto: © unsplash.com

Coroana de toamnă – Decorații de toamnă

Decorații de toamnă. O coroană poate fi realizată din aproape orice. Baza coroanei o poți fabrica din bețe subțiri care se vor împleti sau poate fi achiziționată din magazin. Decorațiunile naturale sau artificiale pot fi deasemenea utilizate ca creativ. De exemplu, ghindele, dovlecii mici, frunzele, boabele de rowan sau panglicile colorate pot fi potrivite.

Fotografie: © pixabay.com

Decorațiile se atașează cel mai bine atașate cu sârmă subțire sau folosind un pistol de topire. Într-adevăr, imaginația nu are limite în această activitate creativă și de asemenea pot fi implicați și copiii creativi.

Fotografie: © pixabay.com

Bol din frunze – Decorații din toamnă

Decor de toamnă pentru bucătărie, sufragerie sau hol? Cu siguranță un bol! Poate fi utilizat pentru bomboane, ciocolată sau pentru a pune cheile într-un loc sigur unde le vei găsi de fiecare dată.

Pentru a face un bol cu frunze de toamnă, vei avea nevoie de multe frunze, foarfece, un balon, o perie și adeziv lichid pentru decupaj, care poate fi achiziționat online sau într-o papetărie.

Fotografie: © Hello!Lucky

Pentru început, bineînțeles, este necesară curățarea frunzelor și îndepărtarea tulpinilor, eventual venele mai groase, pentru ca frunzele să țină împreună. Ulterior aruncă balonul în aer. Balonul ar trebui să aibe mărimea bolului nou.

Fotografie: © Hello!Lucky

Pe lângă dimensiunea vasului, este importantă și înălțimea acestuia. Astfel desenează o linie pe balonul umflat, astfel încât să fie clar când trebuie aplicat lipiciul. Te poți ajuta și cu un castron. Plasezi balonul în acesta și marchezi marginea astfel încât linia să fie dreaptă. Ulterior se aplică primul strat de lipici.

Fotografie: © Hello!Lucky

Odată ce balonul este acoperit cu lipici poate începe așezarea frunzelor. Când lipești frunza de balon întinde un alt strat de lipici peste aceasta. Este importantă atenția la marginea frunzei să nu se dezlipească. Continuați în lipirea frunzelor până este acoperită întreaga zonă necesară. Ulterior așteptăm să se usuce, astfel încât frunzele să nu se atingă de alte lucruri din cameră.

Fotografie: © Hello!Lucky

Astfel poți plasa balonul într-un castron sau alt recipient, dar ai grijă ca marginea vasului să nu atingă frunzele. Lăsăm bolul să se usuce câteva ore și ulterior dezumflează încet balonul. Separă-l cu grijă și decorația frumoasă de toamnă pentru apartament este gata.

Fotografie: © Hello!Lucky

Ce decor de toamnă pentru apartament vei încerca să creezi? Sau ai alte decoratiuni preferate utilizate în fiecare an toamna? Împărtășește-ți creațiile cu noi!

Related posts

Cum să reparați suprafețele deteriorate din lemn?

Scârțâie canapeaua? Pași necesari pentru a evita acest disconfort.

Patul etajat cu birou