Patul tapițat pentru dormitor? De ce?

Patul tapițat este o investiție excelentă nu numai în ceea ce privește designul, confortul dar și calitatea somnului. Poate vă aduceți aminte de paturile simple incomode, tapițate. Astăzi însă situația este diferită, iar paturile tapițate atât pe dimensiunile patului de o persoană de 80 x 200 cm sau 90 x 200 cm sunt la fel de bune ca paturile clasice cu somieră. Până la urmă pot să facă din dormitorul dvs. cea mai elegantă cameră din apartament ân combinație cu noptiera sau comoda potrivită.

Pat tapițat de calitate = investiție rezonabilă
Aspect clasic sau modern
Îngrijirea patului tapițat
Pat matrimonial 160 cm Chan (cu somieră și sp. depozitare)

Pat tapițat de calitate = investiție rezonabilă

Este adevărat că patul tapițat necesită un dormitor spațios și cu mai mult spațiu, însă recompensa va fi confortul și un somn liniștit. Paturile din lemn sau din cadru metalic sunt bune, dar cu siguranță nu sunt la fel de confortabile precum un pat tapițat de înaltă calitate. Pe acesta nu veți găsi margini ascuțite și părți care vă vor deranja în timpul somnului. Desigur, puteți alege din oferta de paturi matriminiale tapițate cu spațiu de depozitare sau fără acesta. Deasemenea pe diferite dimensiuni de la 140 x 200 cm până la 160 x 200 cm sau paturi matrimoniale de 180 x 200 cm,

Pat matrimonial 180 cm Essie (cu somieră)

Potrivită pentru o lenevie plăcută?

Puteți, să vă sprijiniți confortabil pe tăblia tapițată a patului pentru a viziona un film sau pentru a citi înainte de culcare. O astfel de opțiune nu vă oferă paturile cu un cadru și o tăblie clasică și trebuie să vă cumpărați perne. La patul tapițat, puteți achiziționa somiera și salteaua care vi se potrivește cel mai bine. La alegere sunt diferite tipuri, fie din spumă, cu arcuri sau cu arcuri individuale. Saltelele de calitate vă pot servi chiar 15-20 de ani, iar patul tapițat de calitate chiar mai mult.

Pat matrimonial 160 cm karilla roz (cu somiera)

Aspect clasic sau modern

Dacă vă place minimalismul și doriți un mobilier simplu, care să nu „iasă în evidență din mulțime” din gama de paturi tapițate, veți alege cu siguranță indiferent că doriți un pat matrimonial sau un pat simplu. Nici iubitorii de mobilă originală și extravagantă nu vor fi dezamăgiți.

Pat de o persoană (canapea) 80 cm Rinok (gri) (și sp. depozitare)

Paturile tapițate oferă o mulțime de posibilități pentru designerii de mobilă în a-și folosi imaginația și de a se dezlega în ceea ce privește creativitatea. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji, că nu vor găsi un model care să vă atragă atenția dvs., sau care să se potrivească bugetului dvs.

Pat matrimonial 160 cm Fanil (cu somieră a LED)

Îngrijirea patului tapițat

Îngrijirea depinde în principal de materialul tapițerie adică dacă este vorba de o țesătură, piele sau piele ecologică. Tapițeria din țesături sau din material textil pe care se află o pată nu ar trebui să o spălați niciodată cu o perie, ci să folosiți o lavetă moale și apă cu săpun pentru curățare. Îndepărtarea regulată a prafului este importantă.

Cu un aspirator puteți face mai mult rău decât bine, iar mai potrivite sunt rolele lipicioase care sunt de asemenea folosite pentru îmbrăcăminte. Tapițeria textilă este sensibilă la lumină și se poate estompa dacă soarele strălucește pe ea toată ziua. Prin urmare, ar trebui să dotați dormitorul cu jaluzele sau rulouri de geam.

Pat matrimonial 160 cm Casandie S (cu somieră)

Tapițeria din piele sau piele ecologică

este relativ ușor de curățat. Pentru piele aveți nevoie de produse speciale pentru îngrijire și curățarea mobilierului din piele. Tapițeria din piele poate fi curățată și cu o lavetă umezită cu apă și săpun, dar săpunul trebuie să fie neutru pH, pentru ca pielea să nu se deterioreze. Imitația de piele sau pielea le puteți curăța în același mod, dar ar trebui să utilizați doar o cantitate minimă de săpun sau detergent.

Aveți un pat tapițat acasă? Preferați stilul clasic sau mai extravagant?

În cazul în care aveți un buget limitat și căutați în primul rând paturi tapițate ieftine, în oferta noastră veți găsi deasemenea multe modele de paturi la prețuri foarte accesibile cu accesorii interesante. Multe dintre acestea sunt la promoții de vânzare stoc sau reduceri atractive. În cazul în care nu vă deranjează patul cu mici deteriorări estetice, dar funcțional, vizitați categoria Resigilate.

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI