Mobilier living modern – trenduri 2023!

Mobilier living modern – trendurile anului 2023. Chiar și designul caselor noastre este supus trendurilor „la modă”. Astfel, nici anul viitor nu va fi diferit. Anul 2023 se apropie, astfel este timpul să dezvăluim câteva secrete și gadgeturi din lumea mobilierului viitor. Pandemia a jucat un rol important, datorită căruia se pune tot mai mult accent pe bunăstarea psihologică, care ar trebui să domine în viața noastră. Și de unde se poate începe mai bine decât de acasă, din camera de zi?

Mobilier living modern de design

Forma mobilierului

Sensul accesorilor

Mobilier living modern – culorile și ecologia în casă

Mobilier living modern de design

Minimalismul, stilul simplității și a eficienței, a fost centrul atenției în ultimii ani. Finețea liniilor și a culorilor va fi înlocuită de mobilier living modern de design neconventional si modele bogate in culori. Să nu vă fie teamă nici de cele mai extravagante piese. De ce este așa? După cum am menționat deja, rolul principal l-a avut perioada de pandemie, care ne-a închis acasă. Un mediu minimalist, uneori chiar steril și auster, nu contribuie la gândirea pozitivă a unei persoane. Astfel, tot mai multe persoane solicită combinații de culori mai expresive.

Amenajarea este de o importanță fundamentală în interior. Spațiul dechis este esențial pentru o atmosferă pozitivă. Astfel, mai puțin este uneori mai mult, dar nu într-un sens minimalist. Acest lucru înseamnă o distanță mai mare între piesele individuale de mobilier și o distanță mai mare între zonele individuale.

LUXUL, ca și opusul minimalismului, va fi în creștere. Cu toate acestea, nu este un lux în adevăratul sens al cuvântului. Camere nu exagerat de scumpe sau extravagante, ci detalii ornamentate și culori mai bogate. De asemenea mai multe piese de mobilier și accesorii, precum și accente distinctive.

Forma mobilierului

Formele rotunde din interior vor fi o altă tendință dorită în 2023. La prima vedere, oferă impresia de confort. Formele curbate și mobilierul rotunjit aduc o variantă jucăușă a minimalismului. Acest lucru creează un stil care este diferit, dar care nu „iese în evidență” inutil și nu distrage atenția. Canapelele și fotoliile sunt rotunjite, ceea ce vă invită să vă relaxați. Cum ar trebui să arate întreaga casă. Marginile ascuțite nu vor fi la modă nici măcar la măsuțele de cafea. Formele rotunde și ovale au un design mai confortabil și creează un sentiment de siguranță. Acest lucru este apreciat în special de părinții copiilor mici.

Crearea propriului colț este una dintre tendințele în creștere. Acest „spațiu” se va creat în living. Induce un sentiment de intimitate, fie pentru muncă, relaxare personală sau hobby-ul fiecăruia. Acest lucru poate fi realizat fie cu fotolii confortabile de design, fotolii cu taburete sau fotolii puf. Cele casual „aruncate în cameră” sunt cele care vor face întregul spațiu mai confortabil. Formele lor adesea rotunde vă invită la un relax plăcut și lenevie. Creează o atmosferă mai relaxată și combină factorul de confort cu caracterul practic de zi cu zi.

. Cele casual „aruncate în cameră” sunt cele care vor face întregul spațiu mai confortabil. Formele lor adesea rotunde vă invită la un relax plăcut și lenevie. Creează o atmosferă mai relaxată și combină factorul de confort cu caracterul practic de zi cu zi.

Sensul accesorilor

Anul 2022 a adus, printre altele, renașterea tapetelor modelate în interior. Ele vor rămâne cu noi și în cursul anului 2023. Acestea vor fi utilizate pe cele mai neașteptate locuri. Pe dulap, tavan, uşă. Cu cât mai original și neașteptat, cu atât mai bine.

Rețelele sociale sunt prezente în întreaga lume, ceea ce se reflectă și în designul casei. Știi ce înseamnă „instagram walls”? Pereți care sunt potriviți ca și fundal pentru fotografii. Finisaje de suprafață interesante, fie ca și tapetul deja amintit, dar și biblioteci sau rafturi cu piese decorate spectaculos. Elementele aurii sunt deosebit de binevenite. Ajung câteva idei originale și poți crea un perete potrivit pentru fotografii sau apeluri video.

Culorile și ecologia în casă

Cuvinte precum durabilitate, reciclabilitate și armonie cu natura sunt utilizate din ce în ce mai mult în fiecare an. Astfel, lemnul sau piatra vor fi menționate printre principalele materiale.

Referirea la natură este dorită în interioare de câțiva ani, iar acest lucru este valabil și pentru culori. Cu toate acestea, culorile kaki, caramel, salvie și cacao vor fi trendy în 2023. Acestea pun în valoare nuanțele neutre de bej și maro. Ideea principală este că aceste culori mai puțin proeminente sunt completate de nuanțe contraste suplimentare de culoare închisă, care ajută la evidențierea întregii imagini a camerei. Aceste elemente vor fi apreciate atât de stilul boho sau scandinav, cât și de industrialism.

Verdele salvie are un efect calmant. Și terapeuții recomandă pacienților să-și imagineze o pădure. Motivul este simplu – vor să ajungă la relaxul interior. Culoarea kaki este folosită în armată pentru camuflaj și are un efect neutru în interior care evocă armonia cu natura. Recomandăm seturi de canapele și fotolii pe aceste două versiuni color, care vor oferi liniște după o zi stresantă. Dimpotrivă, culorile cacao si caramel sunt culori mai expresive care ies in evidență în living, în principal pe mobilier living modern sau accesoriile secundare. Un fotoliu, covor, perne sau perdele pe aceste nuanțe color evocă un contrast elegant.

Vei prefera aceste noi trenduri sau veți rămâne fideli minimalismului clasic?

Related posts

Cum să reparați suprafețele deteriorate din lemn?

Scârțâie canapeaua? Pași necesari pentru a evita acest disconfort.

Patul etajat cu birou