Dormitor modern – Trendurile anului 2023

La amenajarea dormitorului nu uitați ca întregul spațiu să fie amenajat stilului potrivit pentru odihnă și energie. Stilul ecologic, care are un „efect de relaxare”, va fi foarte popular. Întregul interior poate fi amenajat în acest spirit, dar va fi preferat în special în dormitorul anului 2023. Alegeți acum un dormitor modern.

Culoriile naturii

Verdeață în interior

Dormitor modern – efect wow garantat – lamele din lemn

Lux în accesorii

Locuri suplimentare pentru odihnă

Culorile naturii

Nimic din interior nu stimulează simțurile mai mult decât culoarea potrivită. Alegerea culorii va fi mai mult decât importantă în 2023. Variantele naturale vor fi binevenite. Toate nuanțele de verde neutru și maro completate de materiale precum lemnul, bambusul și inul. Accesoriile de mentă încorporate vor deveni ultra moderne. Această culoare este atât modernă precum și futuristă și este foarte apropiată de natură. Dacă sunteți vă plac pereții colorați, recomandăm cu siguranță vopsirea pereților pe nuanța mentol. La prima vedere, poate părea rece, dar aduce optimism în cameră.

Verdeață în interior

Plantele de interior aduc viață și o stare de spirit pozitivă în cameră. Îmbogățesc camera cu oxigen, împrospătează și adaugă o notă de natură, care este atât de solicitată pentru anul viitor. Concentrați-vă în principal pe plantele mari, acestea vor fi cu adevărat impresionante. Cu toate acestea, alegeți cu mare grijă cele pentru dormitor cu mare – nu toate tipurile sunt potrivite pentru camera în care doarme o persoană.

Pat matrimonial Boxspring 180 cm Galand (cu saltea și sp. depozitare)

Efect wow garantat – lamele din lemn


Lamelele din lemn sunt trendul actual în interior. Sunt un element decorativ atractiv, iar regularitatea lor compozițională evocă sentimente pozitive într-o persoană. Aduce atât ordine precum și confort în întregul spațiu. Acestea pot evidenția vizual pereții, tavanele și vor separa camerele. Pot fi întâlnite din ce în ce mai des pe mobilierul în sine, care devine astfel principalul întregii încăperi.

Liniile extinse de lamele se remarcă atât prin funcția lor estetică cât și prin multe avantaje practice. Au capacitatea de a amortiza sunetele, ceea ce contribuie la un confort acustic mai bun al spatiului. Deoarece există goluri între șipcile individuale, acestea par aerisite și nu „absorb” optic întreaga cameră.

Dulap de haine 250 cm Ladonna 2 (Stejar artisan + Negru mat) (cu oglindă)

Atingerea naturală, datorită designului din lemn, atrage privirea la prima vedere. La dimensiunea dulapului de haine, acest lucru se aplică de două ori. În dormitor, dulapul este a doua cea mai importantă componentă. Dulapul cu lamele, împreună cu comoda cu lamele, pot fi combinate cu un pat patrimonial într-un decor similar din lemn. Cu toate acestea, patul nu ar trebui să fie foarte proeminent, deoarece două componente de acest tip dintr-o cameră s-ar „lupta”. La alegere un simplu pat tapițat, dar și într-un design subtil de culoare. Mai puțin este uneori mai mult.

Pat matrimonial Boxspring 180 cm Lemmy (Beton) (cu saltea și sp. depozitare)

Dormitor modenr – Lux în accesorii

Materialele și culorile naturale, precum nuanțele de verde și maro, vor fi combinate în mod paradoxal cu elemente aurii. Cu toate acestea, culoarea aurie, ca simbol al abundenței, nu pare „grea” în această combinație. Perne, tapete, lămpi… aici poți utiliza magia reflexelor aurii. Dacă alegeți un candelabru auriu distinctiv, acesta va deveni o bijuterie a interiorului – îl va transforma într-un spațiu nobil care emite energie pozitivă. Cu toate acestea, se poate adăuga un accent auriu casei cu ajutorul lămpilor de masă de pe noptieră sau a lămpilor de sine stătătoare.

Chiar și lămpile sunt supuse trendurilor din 2023. Anul acesta experimentați cu dimensiunea și proporția spațiului. Scopul este de a aerisi optic caracterul pământesc dorit al întregii încăperi. Desigur, idealul este suficientă lumină naturală, dar acest lucru nu este posibil pentru toate apartamentele, precum cele mai mici. Lămpile îndrăznețe atrag atenția la prima vedere și au un efect interesant de design. Designerii doresc să sublinieze în principal forma lămpilor în sine. Designul acestora seamănă adesea cu o operă de artă și este cea mai mare bijuterie a întregii încăperi.

Anul 2023 descurajează puternic utilizarea draperiilor voluminoase și a draperiilor pe culori închise. Îngreunează inutil camera, ceea ce nu este de dorit într-un stil eco. Prin urmare, se recomandă nuante deschise, precum alb, gri si bej.

Pat matrimonial Boxspring 180 cm Driny (caramel) (cu saltea și sp. depozitare)

Locuri suplimentare pentru odihnă

Dormitorul va conține tot mai multe locuri confortabile pentru ședere. Fotoliile și chiar canapele, completate de perne moi, care garantează confort maxim. Acestea creează un spațiu liniștit în dormitor și promovează starea de bine în cameră. O cameră destinată dormitului devine și o cameră pentru relaxare și meditație. Adăugați o masă pentru servire, ideal cu un accent auriu. Lumânări, sfeșnice și plantele de interior completează atmosfera placută.

Fotoliu Salina (galben)

Nu este suficient spațiu pentru un „colț zen” în această formă în dormitorul tău? Nici o problemă. Potrivit este și un covor sau o blană artificială drăguță, la care se poate adăuga un taburete sau un fotoliu puf. Dormitoarele mici pot fi adesea cele mai confortabile și mai frumoase camere din întrwaga casă sau apartament.

SFAT: Diverse studii arată că materialele naturale îmbunătățesc profunzimea somnului. Mobilierul modern de dormitor în 2023 va fi în culori mai bogate. Versiunea de stejar cu culoarea kaki la modă a dormitorului Elvina va oferi efectul natural dorit.

Dormitor Elvina S (verde + stejar lefkas)

Ce culori preferi într-un dormitor modern? Îți place efectul luxos al elementelor aurii sau preferi un design pur natural?

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI