Noptiera potrivită – ședere plăcută în dormitor!

Noptiera potrivită. Veioza se ghemuiește undeva într-un colț pe podea, unde nu prea puteți ajunge. Toate lucrurile mici de care aveți nevoie în timpul nopții sau chiar înainte de culcare se află pe grămada de lângă pat și trebuie să aveți grijă să nu le călcați. Când setea vă copleșește noaptea, trebuie să vă ridicați din patul încălzit și să mergi în bucătăria răcoroasă, pentru că seara nu aveți unde să puneți paharul cu apă. La apelul de trezire de dimineață, vă vânați mobilul undeva sub pat.

Aveți exact la fel acasă și v-ați săturat deja? De ce să vă faceți viața inconfortabilă atunci când nu este dificil să obțineți o noptieră potrivită? Deci, nu întârziați și hop, alege noptiera potrivită. La alegere din materiale din lemn, metalice sau tapițate.

Noptieră Marlon (stejar sonoma + alb) (2 buc.)

Noptiera trebuie să ofere o suprafață suficientă pentru a aranja toate necesitățile de care aveți nevoie lângă pat. În primul rând, pe partea superioară trebuie să încape o veioză și un telefon mobil sau un ceas cu alarmă. Dacă vă place să citiți sau să navigați pe Internet înainte de a merge la culcare, gândiți-vă la spațiul pentru o carte sau laptop atunci când alegeți noptiera.

Noptieră Peldon P6

Noptierele cu sertar pentru depozitarea obiectelor pe care nu vreți să le lăsați ochilor zgârciți ai vizitatorilor din dormitorul dumneavoastră sunt ideale. De asemenea, puteți obține o noptieră cu rafturi care sunt deschise sau acoperite de o ușă. Dacă trebuie să depozitați mai multe lucruri lângă pat, înlocuiți noptiera cu o comodă clasică.

Cum să aleg noptiera potrivită?

Cea mai simplă opțiune pentru achiziționarea noptierelor este să le cumpărați împreună cu patul. Există o serie de seturi pe piață în care sunt incluse în afara patului și noptierei, diverse dulapuri și dulăpioare în același stil, culori și decor. Veți economisi mult efort gândindu-vă dacă noptiera se va potrivi în dormitorul vostru și dacă va fi în armonie cu patul, fie că acestea este pentru o persoane pe dimensiunile de 80 x 200 cm sau 90 x 200 cm, fie matrimoniale pe 140 x 200 cm, 160 x 200 cm sau 180 x 200 cm.

Dormitor Camber 1 (Stejar sonoma)

Pentru a distinge noptiera potrivită de designul patului, aveți multe opțiuni din care să alegeți. Există noptiere de diferite forme și dimensiuni, care diferă, de asemenea, în ceea ce privește cantitatea de spațiului de depozitare. Cel mai adesea, noptierele sunt pătrate sau dreptunghiulare, dar puteți găsi, de asemenea, o varietate de rotunjite sau cilindrice.

Noptieră Hayle Typ 22 (gri + gri lucios)

Unele noptiere sunt concepute pentru a sta lângă pat, altele sunt prinse de pat sau de perete. Acestea vor ușura spațiul și veți face mai ușor curățenie sub ele. Unele mese de lux au, de asemenea, o zonă de servire încorporată, pe care o puteți plasa peste pat cu o mișcare simplă.

Noptierele sunt realizate din lemn masiv, laminat și MDF, și asta în mai multe culori și decoruri. Unele sunt parțial sau complet tapițate. De asemenea, puteți întâlni mese din metal sau sticlă, iar câteva mese chiar strălucesc. Masa de toaletă sau portmantoul pentru haine vor fi deasemenea binevenite. Covorul va oferi o senzație plăcută de cald în zilele reci.

Noptieră Fistrea X2

Încercați să fabricați singuri o noptieră

Nu puteți alege din oferta bogată de noptiere de pe piața? Nu fiți dispera puteți fabricați noptiera potrivită cu puțină dexteritate, din aproape tot ceea ce vă cade sub mână. De obicei, pentru aceasta veți avea nevoie doar de hârtie de șmirghel cu care să șlefuiți lucrul vechi și puțină vopsea pentru un strat nou.

Ce puteți folosi pentru a transforma o noptieră?

  • Prize vechi și inutile
  • Bucăți de lemn
  • Scări vechi
  • Butoaie
  • Scaune vechi
  • Valize de călătorie
  • Cutii
  • Blocuri sau cărămizi
  • Bobine din lemn
  • Radiouri sau televizoare vechi

Aveți o altă idee din ce ar putea fi fabricată o noptieră?

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI