Alegerea noptierei potrivite

Alegerea noptierei potrivite este cireașa de pe tort la asortarea dormitorului. Datorită acesteia, patul arată complet. Dacă ați decis să cumpărați separat pat și noptiere pentru un pat dublu sau un pat de o persoană ar trebui să urmați câteva reguli simple.

Începeți cu patul, apoi noptiera

Fiecare pat include cu siguranță o noptieră bine aleasă și frumoasă. Se potrivește în dormitor, cabană și în camera copiilor. Pe lângă funcția practică (stocarea lucrurilor), îndeplinește și un scop estetic. Desigur pentru depozitarea lucrurilor puteți alege din oferta de dulapuri sau comode. Un portmantou practic va fi deasemenea de folos.

Dormitor Forth 2

Începeți cu patul, apoi noptiera

Prima și regula de bază este că patul se cumpără primul, cu care apoi veți asorta noptiera. Atunci când o alegeți, luați în considerare înălțimea patului, desigur, împreună cu salteaua. O noptieră ideală are aproximativ aceeași înălțime ca patul sau este puțin mai mică. Nu blochează accesul la pat și vă va oferi confort atunci când depozitați lucrurile.

Noptieră Shakita (alb + auriu)

Alegeți dimensiunile potrivite

Cum rămâne cu dimensiunile noptierei? Răspundeți sincer la întrebarea: chiar aveți nevoie de o noptieră mare? Ce intenționați să stocați pe suprafața de sus și cât de mult doriți să o păstrați la vedere? O noptieră practică lângă pat servește de obicei ca depozit pentru următoarele lucruri: cărți, reviste, lumânări, pahare, ceasuri deșteptătoare, telefoane mobile, tablete, pahare de apă, vaze cu flori, suveniruri, fotografii înrămate.

Noptieră Alya (cireș)

Noptiera include, de asemenea, o iluminare adecvată. O veioză mică de citire sau o veioză de noapte cu abajur solicită, de asemenea, spațiul său.

Dacă trebuie să aveți toate acestea la îndemână, faceți rost de o noptieră cu spațiu de depozitare sub formă de rafturi sau sertare. Dacă în mod normal depozitați doar 2-3 dintre articolele menționate mai sus pe noptieră, o noptieră minimalistă fără spațiu de depozitare va fi suficientă. În plus, picioarele din metal sau lemn vor ușura vizual spațiul și vor simplifica aspirarea. La curățare, veți aprecia, de asemenea modelele meselor cu roți, care vă permit să aspirați în mod corespunzător zona din jurul patului.

Noptieră Lempe (stejar)

Alegerea noptierei potrivite – din ce este fabricată?

Daca sunteți în căutarea unei noptiere fără margini ascuțite, noptierele tapițate vor fi soluția ideală pentru dormitorul dumneavoastră sau camera copiilor. Pielea ecologică de înaltă calitate rezistă foarte mult și este ușor de îngrijit. Cu toate acestea, este important ca masa să se potrivească cu patul (de regulă, de asemenea tapițată). Noptierele rotunde sunt, de asemenea, o soluție originală și interesantă, care va înmuia aspectul patului cu margini ascuțite.

Noptieră Verde

Noptierele din lemn masiv evocă stabilitate și miros frumos. Ei pot fi aliați ideali atât pentru un pat din lemn, cât și pentru un pat romantic din metal. Cu toate acestea, feriți-vă de întreținerea lor. O ceașcă de ceai sau cafea poate lăsa o amprentă urâtă asupra lor. Dacă doriți să luați o băutură la culcare pentru micul dejun, puneți-o pe o tavă practică.

Noptieră SN 105

O alternativă mai avantajoasă din punct de vedere financiar sunt noptierele de înaltă calitate și, în același timp cele ieftine din PAL.

Noptieră Azteca Trio KOM2S/4/5 (alb + alb lucios)

Ajutoarele metalice în combinație cu sticla arată ușor și elegant. Cu toate acestea, ele pot fi puțin zgomotoase atunci când puneți obiecte pe ele, de exemplu, dacă doriți să beți apă dintr-un pahar în mijlocul nopții. Pentru a dezactiva sunetul, puteți utiliza o față de masă mică sau un material unei culori selectate corespunzător.

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI